Ένα μυστήριο με «θύμα» ένα δαχτυλίδι αξίας 750.000 ευρώ λύθηκε με τον πιο απρόσμενο τρόπο.
Η αστυνομία του Παρισιού ενημερώθηκε πως ένοικος του πολυτελούς ξενοδοχείου Ritz είχε χάσει το πανάκριβο δαχτυλίδι. Άμεσα, άρχισε η έρευνα για να διαλευκανθεί η υπόθεση, με το επικρατέστερο σενάριο να είναι αυτό της κλοπής.
Η Μαλαισιανή ιδιοκτήτρια κατήγγειλε πως είχε αφήσει το κόσμημα στο κομοδίνο, δίπλα στο κρεβάτι της, και έφυγε για να πάει για ψώνια, Όταν επέστρεψε, είχε εξαφανιστεί.
Δύο μέρες αφότου αναφέρθηκε η απώλεια και ενώ γινόταν «κολοσσιαία» προσπάθεια από την αστυνομία για να βρεθεί, υπάλληλοι του ξενοδοχείου κατάφεραν να το εντοπίσουν, διαψεύδοντας όλες τις θεωρείς.
Το δαχτυλίδι εντοπίστηκε μέσα σε σακούλα ηλεκτρικής σκούπας, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η Guardian.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, παραμένει άγνωστο το πώς κατέληξε εκεί και οι πλέον καχύποπτοι δεν πιστεύουν πως επρόκειτο για τυχαίο συμβάν, αλλά η επισκέπτης χάρηκε τόσο με τον εντοπισμό του, που δεν ασχολήθηκε με λεπτομέρειες.
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του Ritz Paris που κινητοποιήθηκε για αυτή την αναζήτηση και που εργάζεται καθημερινά με ακεραιότητα και επαγγελματισμό» σημείωσε το ξενοδοχείο, σε δήλωσή του στο Μέσο.
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που καταγγέλλεται ανάλογο περιστατικό στο ίδιο ξενοδοχείο. Το 2018, μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας είχε χάσει ένα κόσμημα αξίας 800.000 ευρώ από σουίτα του καταλύματος, ενώ την ίδια χρονιά είχε γίνει και μία ένοπλη ληστεία με λεία τιμαλφή αξίας μεγαλύτερης των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.