Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, και στρατηγός της Ισλαμικής Επαναστατικής Φρουράς προειδοποίησε σήμερα (3/3) ότι οι συνεχιζόμενες επιθέσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ θα οδηγήσουν το Ιράν στο να προβεί σε αντίποινα εναντίον «όλων των οικονομικών κέντρων» στην περιοχή.
«Λέμε στον εχθρό ότι αν αποφασίσει να χτυπήσει τα κύρια κέντρα μας, θα χτυπήσουμε όλα τα οικονομικά κέντρα της περιοχής», δήλωσε ο Εμπραχίμ Τζαμπάρι.
«Έχουμε κλείσει το στενό του Ορμούζ. Αυτή τη στιγμή, η τιμή του πετρελαίου είναι πάνω από 80 δολάρια και σύντομα θα φτάσει τα 200 δολάρια», συμπλήρωσε σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων ISNA,
- Σκληρή απάντηση Acun Medya στην αγωγή-μαμούθ του Φλώρου: Παραλήπτης της αγωγής και ο ΣΚΑΪ
- Τι ομάδα ήταν οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας από το 1974 έως σήμερα
- Η πρώτη πολιτική κωλοτούμπα έγινε στη ΔΕΘ το 1985 από τον Ανδρέα Παπανδρέου
- Δημιουργήθηκε όντως ο πρώτος φραπές στη ΔΕΘ το 1957; Η ταινία που αποδεικνύει το αντίθετο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.