Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις διέταξαν χθες Πέμπτη τους αμάχους σε διάφορους τομείς της βόρειας Λωρίδας της Γάζας να απομακρυνθούν εσπευσμένα, προειδοποιώντας πως θα επεκτείνουν την επίθεσή τους εκεί διότι «τρομοκρατικές» οργανώσεις συνεχίζουν να δρουν «στις περιοχές όπου βρίσκεστε».
«Τρομοκρατικές οργανώσεις συνεχίζουν την υπονομευτική δραστηριότητά τους στην περιοχή» και ο ισραηλινός στρατός «θα επεκτείνει την επιθετική δράση του στις περιοχές όπου βρίσκεστε για να καταστραφούν οι δυνατότητες των τρομοκρατικών οργανώσεων», ανέφερε ο συνταγματάρχης Αβιχάι Αντραΐ, ο αραβόφωνος εκπρόσωπος του, μέσω X.
Συμπλήρωσε πως «από αυτή τη στιγμή» οι περιοχές στις οποίες αναφέρθηκε θεωρούνται «επικίνδυνες ζώνες μαχών», οι άνθρωποι εκεί «έχουν προειδοποιηθεί επανειλημμένα» και υπέδειξε να απομακρυνθούν «αμέσως» προς δυτική κατεύθυνση.
Αναφέρθηκε ονομαστικά στις περιοχές Ατάτρα, Τζαμπάλια, Μπάλαντ, Σουτζάια, Νταράτζ και Ζαϊτούν.
- Πώς η φωτιά στην Αττική έκανε στάχτη παρθένο δάσος σε λίγα 24ωρα: Η πρόληψη που πρέπει να γίνει «ευαγγέλιο»
- Ιωάννα Τούνη: «Να είσαι η 1η Ελληνίδα influencer και επιχειρηματίας, αλλά όλοι να σε θεωρούν άνεργη»
- Ιερέας έπιασε ζευγάρι να κάνει σεξ σε παρεκκλήσι: Η αντίδραση - έκπληξη με τα 100 ευρώ
- Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος απαντά για τη ρεπόρτερ του Open: «Ένα κλαδάκι κατανόησης για ένα σεμνό κορίτσι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.