Εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών για την ασφάλεια των γυναικών τις νυχτερινές ώρες, σε αρκετές πόλεις στη Γερμανίας, οι γυναίκες μπορούν πλέον να επιστρέφουν στο σπίτι τους το βράδυ, δίνοντας μόλις 10 ευρώ.
Αυτή η πρωτοβουλία ονομάζεται «Women’s Night Taxis», με πολλές πόλεις να καλύπτουν μέρος του κόστους μιας διαδρομής με ταξί, εξασφαλίζοντας ότι οι γυναίκες και τα κορίτσια μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους με ασφάλεια το βράδυ.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr
- Στη Νέα Υόρκη το φθινόπωρο ο Λαζόπουλος για τη νέα του σειρά: Ποια θα υποδυθεί την σύζυγό του
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- Γιώργος Χρυσοστόμου: «Πάσχω από ανηδονία, δεν έχω απολαύσει τίποτα»
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.