Μενού
japan police
Αστυνομία στην Ιαπωνία | AP
  • Α-
  • Α+

Μία γυναίκα και ο πατέρας της συνελήφθησαν και κατηγορούνται για τον αποκεφαλισμό ενός 62χρονου. Οι γονείς της μάλλον έκρυβαν το κεφάλι του σπίτι τους. Η αστυνομία του Χοκάιντο της Ιαπωνίας συνέλαβε τη 29χρονη και τον 59χρονο πατέρα της που είναι και ψυχίατρος για τον αποκεφαλισμό του άντρα σε δωμάτιο ξενοδοχείου και για τη μεταφορά του κεφαλιού σε άλλο σημείο.

Η αστυνομία σημείωσε επίσης ότι η 29χρονη είναι πιθανόν ψυχικά ασθενής. Οι γείτονες είπαν ότι δυσκολευόταν να πάει στο σχολείο και ήταν απομονωμένη κατά την παιδική της ηλικία.

Σε βίντεο που καταγράφηκε από το ξενοδοχείο που βρέθηκε το αποκεφαλισμένο σώμα, φαίνεται ο 62χρονος να κάνει check-in με μια γυναίκα που λέγεται πως είναι η 29χρονη Ρούνα.

Ένας εργαζόμενος του ξενοδοχείου βρήκε το ακέφαλο πτώμα μέσα στη μπανιέρα αφού πήγε να κάνει έλεγχο στο δωμάτιο επειδή κανείς δεν είχε κάνει επίσημα check out. 

Σύμφωνα με το skynews ο άνδρας εθεάθη να μπαίνει στο ξενοδοχείο με μια γυναίκα που φορούσε ανοιχτόχρωμα ρούχα και καπέλο. Όμως στις κάμερες φαίνεται η γυναίκα να φεύγει 3 ώρες αργότερα φορώντας μαύρα ρούχα

Το κεφάλι δεν έχει βρεθεί ακόμα ενώ οι αστυνομία συνεχίζει την έρευνα στο σπίτι της 29χρονης που έχει συλληφθεί. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA