Μενού
Νοσοκομείο
Νοσοκομείο | Unsplash
  • Α-
  • Α+

Περισσότεροι από 50 εργαζόμενοι εταιρείας στην Πενσιλβανία των ΗΠΑ χρειάστηκαν νοσηλεία ύστερα από αναφορά για οσμή χημικών ουσιών στους χώρους της επιχείρησης. 

Ο υπαστυνόμος Peter Nickischer του τοπικού τμήματος δήλωσε ότι οι Αρχές ενημερώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (23/2) και όταν έφτασαν στο σημείο, παρατήρησαν αρκετούς υπαλλήλους που αντιμετώπιζαν «ναυτία, εμετό και πονοκεφάλους»

«Πραγματοποιήθηκε έρευνα από το προσωπικό της Πυροσβεστικής και της Μονάδα Ειδικών Επιχειρήσεων της κομητείας Lehigh και δεν αναφέρθηκαν μη φυσιολογικές ενδείξεις. Προς το παρόν, δεν έχει προσδιοριστεί η αιτία της οσμής» εξήγησε.

Στον χώρο εργάζονται 154 υπάλληλοι. Εκπρόσωπος επιβεβαίωσε σε τοπικό δίκτυο πως περί τους 50 χρειάστηκαν νοσηλεία. Ορισμένοι παραμένουν στο νοσοκομείο, ενώ άλλοι έχουν ήδη πάρει εξιτήριο. 

«Είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες για την ταχεία και εμπεριστατωμένη ανταπόκριση των τοπικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και αυτή τη στιγμή συνεργαζόμαστε στενά με τους τοπικούς αξιωματούχους για να διερευνήσουμε την πηγή της οσμής» αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

«Οι υπεύθυνοι συντονίζονται με τους τοπικούς αξιωματούχους για να διερευνήσουν και να αντιμετωπίσουν την πηγή της οσμής. Η Ομάδα Ειδικών Επιχειρήσεων της Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών της κομητείας Lehigh διεξήγαγε εκτεταμένη αξιολόγηση επικίνδυνων υλικών στην περιοχή και δεν βρήκε κανένα στοιχείο για επικίνδυνες χημικές ουσίες ή οσμές. Θα παραμείνουμε σε επαφή με τους τοπικούς αξιωματούχους και θα ενημερώνουμε τους υπαλλήλους μας όταν θα έχουμε περισσότερα να μοιραστούμε» συμπληρώθηκε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA