Μενού
Η Ντάρσι Ρίτσαρντς
Η Ντάρσι Ρίτσαρντς | Instagram
  • Α-
  • Α+

H Ντάρσι Ρίτσαρντς από τη Βρετανία είναι μία γυναίκα μοντέρνα ακόμα και για τα μοντέρνα μέτρα και σταθμά. Ξεκινώντας την καριέρα της ως χτίστης, στην οποία την έβαλε ο πατέρας της, ανακάλυψε αργότερα τον προσοδοφόρο κόσμο του Onlyfans και...πάντρεψε τις δύο ασχολίες.

Η 28χρονη από το Νόρφολκ της Βρετανίας είναι επαγγελματίας χτίστης το πρωί, και μοντέλο στο site πορνογραφικού περιεχομένου το βράδυ. «Μου ήρθε "θέλω να βγάλω κι άλλα λεφτά, τι μπορώ να κάνω που να μου αποφέρει τα περισσότερα;"», δήλωσε στη New York Post.

Πώς ξεκίνησε

Η Ντάρσι περιέγραψε τι την οδήγησε στην τολμηρή επιλογή της: «Άρχισα με το στοίβαγμα τούβλων με τον μπαμπά μου, που ήταν η δουλειά του. Αποφάσισε να με μάθει όλα όσα ήξερε. Αγαπάω την οικοδομή, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο έχω κάνει».

«Πριν μπω στο Οnlyfans, δημιουργούσα online περιεχόμενο σχετικό με την οικοδομή και το χτίσιμο με τούβλα. Αναρτούσα όλα όσα μπορεί να μάθει κανείς σχετικά με αυτό. Αλλά ένιωθα πως το περιεχόμενό μου δεν πήγαινε παραπέρα σε σχέση με το χτίσιμο», πρόσθεσε.

«Σκέφτηκα "θέλω να βγάλω και άλλα λεφτά. Τι μπορώ να κάνω που να μου αποφέρει τα περισσότερα;". Οπότε αποφάσισα να αρχίσω μία σελίδα στο Onlyfans. Όταν μοιράστηκα το λινκ για τη σελίδα μου ήταν σαν να έγινε μία έκρηξη. Αλλά ένιωσα και ανακούφιση που επιτέλους το έκανα».

Από την άλλη, η μητέρα της 28χρονης δήλωσε πως έχει κάποιες ανησυχίες για το «βραδινό» επάγγελμα της κόρης της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα τα «χαλάσουν»: «Άκουσα για το onlyfans μόλις έναν χρόνο πριν όταν και μου το ανέφερε. Δεν ξέρω 100% με τι έχει να κάνει, μόνο όσα μου λέει». 

«Η μόνη μου ανησυχία είναι για όταν μεγαλώσει και κάνει παιδιά. Πώς θα την βλέπει ο κόσμος τότε. Αλλά δεν έχει αλλάξει καθόλου. Είναι ακόμα η κόρη μας...απλά εξαφανίζεται στο δωμάτιό της για 3-4 ώρες τη μέρα», κατέληξε.

Πέρα από το Onlyfans, η Ντάρσι συνεχίζει να βοηθάει τον πατέρα και τα αδέλφια της στην οικοδομή, ενώ αγαπά και τα ζώα, φροντίζοντας τα άλογα και τις αγελάδες στο κτήμα της οικογένειας. Πώς να μην της ευχηθεί κανείς «καλή σταδιοδρομία»;

Δείτε επίσης:

Αριστοτέλης Σαρρηκώστας στο Reader: «Έτσι τράβηξα τη φωτογραφία με το τανκ στο Πολυτεχνείο»

Γιατί η αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου βρίσκεται στα χέρια της ΠΑΣΠ

Διομήδης Κομνηνός, ο πρώτος νεκρός του Πολυτεχνείου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA