Μενού
Η στιγμή που παρασύρεται από τα κύματα
Η στιγμή που παρασύρεται από τα κύματα | Reddit
  • Α-
  • Α+

Ένας «εραστής του ιλίγγου» παραλίγο να σκοτωθεί στη Νότιο Αφρική, όταν βούτηξε από ψηλά σε μία φαινομενικά ήρεμη θάλασσα, με τα κύματα να αγριεύουν ξαφνικά και να τον παρασύρουν βίαια προς τα αιχμηρά βράχια.

Σε ένα σοκαριστικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και μοιράστηκε η Daily Mail, φαίνεται ένας άντρας με στολή καταδύσεων να βουτάει στο κενό στην παραλία Λιαντούντνο κοντά στο Κέηπ Τάουν, με το νερό από κάτω του να φαίνεται στάσιμο.

Γλίτωσε από θαύμα

Μόλις όπως έπεσε στη θάλασσα, σχηματίστηκε μία δίνη που τον παρέσυρε αβοήθητο μέσα σε έναν κολπίσκο από επικίνδυνα βράχια, απειλώντας τη ζωή του. Ο δύτης κατάφερε να αντισταθεί όσο μπορεί στο ρεύμα και να γλιτώσει από ένα θανάσιμο χτύπημα.

Τελικά, σαν από θαύμα, ένα κύμα τον πέταξε αλώβητο πάνω από το στενό με τα μανιασμένα ρεύματα, προς την ανοιχτή παραλία, όπου ο άντρας κατάφερε να κολυμπήσει και να συρθεί βγαίνοντας στην ακτή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA