Μενού
Νίκι Χέιλι
Νίκι Χέιλι | EPA/JIM LO SCALZO/ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Η Νίκι Χέιλι θα αποσυρθεί από την κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικανικών Μέσων.

Η Wall Street Journal αναφέρει ότι η Νίκι Χέιλι πρόκειται να αποσυρθεί από την κούρσα εντός της σημερινής ημέρας και ειδικότερα επισημαίνει πως η ανακοίνωση θα γίνει περί τις 17:00 (ώρα Ελλάδας).

Η υποψήφια έχει κερδίσει μόνο δύο από τις προκριματικές εκλογές - στην περιφέρεια της Κολούμπια και στο Βερμόντ - κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας.

Επικαλούμενη «ανθρώπους που γνωρίζουν τα σχέδιά της» η εφημερίδα αναφέρει πως μετά την απόσυρσή της, δεν θα στηρίξει δημόσια κάποιον άλλον, όπως τον αντίπαλό της Ντόναλντ Τραμπ.

Αλλά, αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στην υποψηφιότητα Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο να έχει τους αντιπροσώπους που απαιτούνται για να κερδίσει το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. 

Η Χέιλι, ακόμα, πιστεύεται ότι θα τονίσει ότι θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις συντηρητικές εσωτερικές και εξωτερικές πολιτικές που υποστηρίζει και να προειδοποιήσει για κινδύνους για τις ΗΠΑ, όπως ο απομονωτισμός και η έλλειψη δημοσιονομικής πειθαρχίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA