Η Νίκι Χέιλι θα αποσυρθεί από την κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικανικών Μέσων.
Η Wall Street Journal αναφέρει ότι η Νίκι Χέιλι πρόκειται να αποσυρθεί από την κούρσα εντός της σημερινής ημέρας και ειδικότερα επισημαίνει πως η ανακοίνωση θα γίνει περί τις 17:00 (ώρα Ελλάδας).
Η υποψήφια έχει κερδίσει μόνο δύο από τις προκριματικές εκλογές - στην περιφέρεια της Κολούμπια και στο Βερμόντ - κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας.
Επικαλούμενη «ανθρώπους που γνωρίζουν τα σχέδιά της» η εφημερίδα αναφέρει πως μετά την απόσυρσή της, δεν θα στηρίξει δημόσια κάποιον άλλον, όπως τον αντίπαλό της Ντόναλντ Τραμπ.
Αλλά, αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στην υποψηφιότητα Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο να έχει τους αντιπροσώπους που απαιτούνται για να κερδίσει το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.
Η Χέιλι, ακόμα, πιστεύεται ότι θα τονίσει ότι θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις συντηρητικές εσωτερικές και εξωτερικές πολιτικές που υποστηρίζει και να προειδοποιήσει για κινδύνους για τις ΗΠΑ, όπως ο απομονωτισμός και η έλλειψη δημοσιονομικής πειθαρχίας.
- Ό αμήχανος διάλογος Νόαμ Τσόμσκι και Τζεφ Επστάιν για τα ελληνικά μνημόνια
- Δανδουλάκη: «Από τα 32 χρόνια με τον Πλωρίτη, τα 20 ήμασταν εγώ, εκείνος και η γυναίκα του»
- Δημοσκόπηση Alpha: Η δεξαμενή των ψηφοφόρων της Μαρίας Καρυστιανού - Πόσοι θα ψήφιζαν ένα νέο κόμμα
- Μητσοτάκης: «Όσο υπάρχει το casus belli η Τουρκία δεν μπορεί να έχει ευρωπαϊκή χρηματοδότηση»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.