Μέσω του επικεφαλής των Φρουρών της Επανάστασης, το Ιράν υποσχέθηκε αντίποινα σε Ισραήλ και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ) σε περίπτωση που μία εκ των χωρών, ή και οι δύο μαζί, προβούν σε επίθεση σε βάρος του.
Το Ιράν, ειδικότερα, ανέφερε πως θα «ανοίξει τις πύλες της κολάσεως» σε περίπτωση επίθεσης των ΗΠΑ ή του Ισραήλ, εν μέσω των αυξημένων εντάσεων μεταξύ αυτών των δύο συμμάχων και της Ισλαμικής Δημοκρατίας.
«Πρόκειται για σοβαρές προειδοποιήσεις προς τις σιωνιστικές και αμερικανικές αρχές. Εάν διαπράξετε το παραμικρό λάθος θα ανοίξουμε τις πύλες της κολάσεως για εσάς», προειδοποίησε ο στρατηγός Χοσεΐν Σαλαμί σε βίντεο που μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.