Αντιμέτωπες με ένα περίεργο περιστατικό βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές του Ισραήλ.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Νορβηγίας ανακοίνωσε απόψε πως σημειώθηκε έκρηξη στην κατοικία του νορβηγού πρέσβη στο προάστιο Χερτσλία του Τελ Αβίβ, εν μέσω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης μεταξύ Ισραήλ και Ιράν.
«Είμαστε σε επαφή με την πρεσβεία απόψε. Κανένα μέλος του προσωπικού της πρεσβείας δεν τραυματίστηκε», υπογραμμίζεται στην ενημέρωση του νορβηγικού υπουργείου Εξωτερικών.
Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως η έκρηξη οφείλεται σε ρίψη χειροβομβίδας και προκάλεσε υλικές ζημιές.
Στην αρχή υπήρξαν φόβοι πως η έκρηξη συσχετίζεται με τον πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη με το Ιράν αλλά από τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται πως συμβαίνει κάτι τέτοιο.
- Μαρινέλλα: Το τραπέζι στο σπίτι της μετά την ταφή - «Περίμενα να τη δω να κατεβαίνει από τη σκάλα»
- Ιωάννα Τούνη: Ένοχοι οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση revenge porn
- Ξέσπασμα Ντόλκα για τη δίκη: «Φλωρίδη, δεν θα με βρεις ποτέ στα κιτάπια σου, δεν σε φοβάμαι»
- Κακοκαιρία: Οι ώρες με τα κύματα καταιγίδων στην Αττική - Τι θα γίνει την Πέμπτη - LIVE χάρτης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.