Μενού
Λαχείο
Νικητές λαχείου | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μια υπερτυχερή μαμά από την πολιτεία της Ουάσιγκτον νιώθει πια σαν να βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου, αφού έμαθε ότι ένας λαχνός που αγόρασε πριν από πολλούς μήνες και είχε παραμελήσει να ελέγξει, είχε στην πραγματικότητα τον νικητήριο αριθμό.

Δείτε εδώ: Το λαχανικό που εξαφανίζει τη σκουριά σε χρόνο ρεκόρ - Οι Ινδιάνοι το ανακάλυψαν

Η γυναίκα, που αναφέρεται μόνο ως M.B., κράτησε το δελτίο του Hit 5, που τώρα αξίζει εξαψήφιο νούμερο, για πέντε μήνες αφότου το παρέλαβε από ένα παντοπωλείο στο προάστιο του Σιάτλ, σύμφωνα με δήλωση που κυκλοφόρησε από τη Λοταρία της Ουάσιγκτον, όπως γράφει η NY Post.

Δείτε εδώ: Οι «Δικαστικές Ιστορίες» είναι η απάντηση του ΑΝΤ1 στις «Οικογενειακές Ιστορίες» του Alpha

Η M.B. ενθουσιάστηκε όταν ανακάλυψε ότι καθόταν πάνω σε ένα «τσουβάλι» χρήματα στο σπίτι της στο Lynnwood, μιας και ήταν πλουσιότερη κατά 135.000 δολάρια, για την ακρίβεια.

Σαν παιδί που κέρδισε το εισιτήριο για το «εργοστάσιο σοκολάτας του Γουίλι Γουόνκα», έτρεξε τότε ενθουσιασμένη, μέχρι το σπίτι για να μοιραστεί τα καλά νέα με τον σύζυγο και τον γιο της.

Δείτε εδώ: Οι «Δικαστικές Ιστορίες» είναι η απάντηση του ΑΝΤ1 στις «Οικογενειακές Ιστορίες» του Alpha

Το πρακτορείο λότο αποκάλυψε ότι η μητέρα επέλεξε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να εξοφλήσει τα χρέη της στην τράπεζα.

Δείτε επίσης:

Έρχεται κακοκαιρία με καταιγίδες και τσουχτερό κρύο - Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον καιρό της Τσικνοπέμπτης

Ο Θανάσης Ράλλης είναι η φωνή του Smackdown στην Ελλάδα

Η βασίλισσα του καρναβαλιού στον Τύρναβο είναι 24 χρονών, δικηγόρος και οπαδός του Δαμασιακού

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA