Μενού
Kate Middleton
H Kέιτ Μίντλετον, πριγκίπισσα της Ουαλίας | Chris Jackson/Pool Photo via AP
  • Α-
  • Α+

Στις 8 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά την χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, στην οποία υποβλήθηκε στις 17 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα παρευρεθεί στο Trooping the Color, στην μεγαλειώδη παραδοσιακή πομπή, στο Ουεστμίνστερ, σε τρεις μήνες, στο πλαίσιο της επιστροφής της στα βασιλικά της καθήκοντα, όπως επιβεβαίωσε το υπουργείο Άμυνας.

Ωστόσο το παλάτι δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την παρουσία της πριγκίπισσας στην εκδήλωση.

Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε δημοσίως για πρώτη φορά χθες, Δευτέρα (4/3) κάπου κοντά στο Λονδίνο.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αποφάσισαν να μην δημοσιεύσουν τη φωτογραφία της που κυκλοφόρησε, καθώς -σύμφωνα με τη Daily Mail-  το Παλάτι του Κένσινγκτον «ζήτησε να της επιτραπεί να αναρρώσει ιδιωτικά».

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και σε αυτήν η σύζυγος του διαδόχου του θρόνου, φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου, κάθεται στη θέση του συνοδηγού σε όχημα που οδηγεί η μητέρα της.

Η 42χρονη πριγκίπισσα νοσηλεύτηκε στις 16 Ιανουαρίου έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, δεν πρόκειται για καρκίνο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA