Ο δείκτης τιμών καταναλωτή στην Κίνα αυξήθηκε τον Φεβρουάριο κατά 0,7% σε ετήσια βάση, σηματοδοτώντας την έξοδο της χώρας από τον αποπληθωρισμό για πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 2023, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα.
Η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο είχε καταγράψει τον Ιανουάριο τη μεγαλύτερη πτώση τιμών εδώ και 14 χρόνια, σε αντίθεση με τις μεγάλες οικονομίες της Δύσης που πλήττονται από υψηλό πληθωρισμό.
Η Κίνα διολίσθησε σε αποπληθωρισμό τον Ιούλιο του 2023, για πρώτη φορά από το 2021. Ύστερα από μια πρόσκαιρη ανάκαμψη τον Αύγουστο, οι τιμές βρίσκονταν σε διαρκή πτώση από τον Σεπτέμβριο.
- Βίντεο ντοκουμέντο: Οδηγοί μηχανών πιάστηκαν στα χέρια πάνω στη διάβαση τρένων
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Εισαγγελική εντολή για καταθέσεις από ψυχολόγους και διοικητές του τμήματος του ζευγαριού
- Ελεγκτής στα ΜΜΜ ζητούσε 20 ευρώ για να μην κόψει κλήση σε πολίτες και μετά... πήρε προαγωγή
- Το ευρωπαϊκό διήμερο Μητσοτάκη, το ύψος του πακέτου της ΔΕΘ και οι 30άρηδες στα ψηφοδέλτια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.