Οι κυπριακές αρχές προχώρησαν σήμερα (7/3) στη σύλληψη ενός 28χρονου Αζέρου και μιας νεαρής Λεττονής, για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν.
Με βάση τις πληροφορίες του ΣΚΑΪ, το ζεύγος εντοπίστηκε στις 27 Φεβρουαρίου, μετά από ενημέρωση ξένης Υπηρεσίας Πληροφορίων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν στις Αρχές, το ζεύγος είχε προχωρήσει κατά το διάστημα παραμονής του στην Κύπρο σε κατόπτευση στόχων ισραηλινού ενδιαφέροντος πρωτίστως, στην πόλη της Πάφου.
Διαβάστε επίσης: Νέο κύμα ισραηλινών πληγμάτων σε Ισφαχάν και Τεχεράνη - Το Ιράν χτύπησε πετρελαιοφόρο - Live οι εξελίξεις
Επιπλέον, δημοσίευμα συνδέει τον 28χρονο με τη χρήση drones και εμμέσως με την επίθεση που έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στην βρετανική βάση στο Ακρωτήρι της Κύπρου, χωρίς ωστόσο οι πληροφορίες να έχουν επιβεβαιωθεί.
- Έξαλλη η Σοφία Μητσοτάκη για fake news πως έφυγε με τζετ από το Ντουμπάι: «Ξεφτίλα χωρίς όρια»
- «Η Κύπρος κείται μακράν»: Γιατί η Ελλάδα δεν έστειλε στρατό στην Κύπρο το 1974
- Σε ποια περιοχή ψάχνουν όλοι σπίτι - Οι δημοφιλέστερες γειτονιές για αγορά και ενοικίαση κατοικίας
- «Εγώ είμαι ορθόδοξος ρε»: Ο ρατσιστής serial killer που σκότωνε μόνο μετανάστες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.