Μενού
piaget - parisi
Piaget στο Παρίσι | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

«Ληστεία-μαμούθ» σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (01/08) σε πολυτελέστατο κοσμηματοπωλείο της Piaget στο Παρίσι, με τους τρεις ένοπλους δράστες να αποσπούν αντικείμενα αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Η ληστεία, όπως αναφέρθηκε, σημειώθηκε το μεσημέρι προς το απόγευμα της Τρίτης στο 2ο δημοτικό διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας, όπου βρίσκεται το κοσμηματοπωλείο. Σύμφωνα με το Bloomberg, έλαβε χώρα την ώρα που μέσα στο κατάστημα βρισκόντουσαν πελάτες, ενώ φέρεται να απείλησαν με όπλα εργαζομένους της επιχείρησης.

Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες

«Υπεύθυνοι για το περιστατικό ήταν δύο άνδρες και μία γυναίκα, οι οποίοι φορούσαν τα καλά τους, με κουστούμια και φόρεμα» ανέφερε πηγή της αστυνομίας στο ίδιο μέσο σχετικά με τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα η ληστεία.

«Μπήκαν ήρεμα στο κατάστημα και στη συνέχεια απείλησαν το προσωπικό με ένα όπλο με σιγαστήρα στην κάννη. Όλοι στο πίσω μέρος του καταστήματος αναγκάστηκαν να πέσουν στο έδαφος και στη συνέχεια οι ληστές ανάγκασαν ένα μέλος του προσωπικού να ανοίξει τις βιτρίνες και ένα μπαούλο, όπου φυλάσσονται μερικά από τα πιο ακριβά κομμάτια του κοσμηματοπωλείου» είπε η σχετική πηγή.

«Μόλις πήραν αρκετά κοσμήματα, οι ληστές διέφυγαν με τα πόδια και στη συνέχεια πιθανόν να επιβιβάστηκαν σε δίκυκλα, τα οποία ήταν σταθμευμένα». Η πηγή ανέφερε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε κατά την επιδρομή και ότι η αξία των αντικειμένων που αφαιρέθηκαν ανέρχεται σε 15 εκατομμύρια ευρώ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA