Μενού
Γυναίκα σε πάρκο
Γυναίκα σε πάρκο | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μια γυναίκα που δουλεύει σε ρεσεψιόν οδοντιατρείου επιτέθηκε σεξουαλικά σε έναν 13χρονο αφού μέθυσε. Η 27χρονη Τζέινι Μπέρι φαίνεται πως ήπιε πολύ παραπάνω καθώς συνάντησε τον 13χρονο μαζί με έναν φίλο του σε πάρκο του Chesire. 

Το παιδί καθόταν με τον φίλο του στις 3 Οκτωβρίου του 2022 σε ένα παγκάκι του πάρκου, όταν η γυναίκα έκατσε ανάμεσα τους και ξεκίνησε να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα πάνω από τα ρούχα λέγοντας χυδαία πράγματα: «Θα σε καβαλήσω μέχρι το πρωί».

Τα παιδιά πάνω στο σοκ προσπάθησαν να φύγουν, με την ίδια να κατεβάζει το παντελόνι της μπροστά τους, αποκαλύπτοντας τα γεννητικά της όργανα και έπειτα έχασε τις αισθήσεις της.

Οι έφηβοι κατέγραψαν σε βίντεο τη μεθυσμένη γυναίκα η οποία συνελήφθη 2 μέρες αργότερα αργότερα, καθώς άφησε στο παγκάκι το κινητό της και την τραπεζική της κάρτα. 

Η Daily Mail αναφέρει πως η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι δεν θυμόταν απολύτως τίποτα. Ο 13χρονος έχει διαγνωστεί με ΔΕΠΥ και είπε πως προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά το περιστατικό, το οποίο τον έχει επηρεάσει έντονα. 

Η γυναίκα εμφανίστηκε στο Chester Crown Court την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση, με αναστολή για 18 μήνες. Αυτό έγινε αφού ομολόγησε την ενοχή της, ενώ παραδέχτηκε πως έχει ψυχολογικά προβλήματα και της απαγορεύτηκε να καταναλώσει αλκοόλ για 120 ημέρες. Επίσης, θα πρέπει να παρακολουθήσει και ένα πρόγραμμα αποκατάστασης για 35 ημέρες

Ο 13χρονος παίρνει χάπια φοβάται να επιστρέψει στο πάρκο λόγω του άγχους και της ανασφάλειας. Η 27χρονη είχε μια προηγούμενη καταδίκη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ το 2021.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Ιωαννίδης: Εκρήξεις που έμειναν στην ιστορία - Από το «στανιό σας» έως το μπουκάλι στον Σιγάλα

Ο ΑΝΤ1 «κόβει» τις Ψυχοκόρες και το κοινό εξοργίζεται - «Καίει την καλύτερη σειρά της σεζόν»

Αποχώρησε ο Σπύρος Χατζάρας από την παράταξη Σγουρού, μετά τον σάλο για την μπλούζα «Ζ»

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA