Ο νεοεκλεχθείς πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έκανε ανησυχητικές και δηλώσεις για την παραμονή των ΗΠΑ στοη βορειοατλαντική συμμαχία, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο NBC News.
Ο ίδιος σημείωσε ακόμη ότι θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης των Ηνωμένων Πολιτειών από το ΝΑΤΟ, αναφέροντας πως «αν πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, οπωσδήποτε», θα διατηρήσει τον ρόλο της Αμερικής στη συμμαχία.
Ακόμη, ο επερχόμενος πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι θα κάνει άμεσες και οριζόντιες αλλαγές αφού «κατασκηνώσει» στον Λευκό Οίκο στις 20 Ιανουαρίου, και ότι θα δώσει χάρη σε όσους καταδικάστηκαν για την επίθεση στο Καπιτώλιο, που κατά μέρος υποδαύλισε.
Σημείωσε επιπλέον, ότι η χάρη για τους ταραξίες της 6ης Ιανουαρίου θα δοθεί την πρώτη μέρα, υποστηρίζοντας ότι πολλοί έχουν υποστεί υπερβολικά σκληρή μεταχείριση στη φυλακή. «Αυτοί οι άνθρωποι ζουν στην κόλαση», ανέφερε συγκεκριμένα.
- Ο Πούτιν τώρα τα 'βαλε με influencer του OnlyFans - Σάλος για τα 6 χρόνια φυλακή
- Αδιέξοδο για τη δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε DNA, αίμα ή αποτυπώματα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού
- Στα μαχαίρια Λατινοπούλου - Παϊτέρης: «Μοιάζετε για γύφτισσα» – «Από γύφτο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο»
- Έκρηξη στο κλιματιστικό: Πότε και γιατί γίνεται «ωρολογιακή βόμβα» η συσκευή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.