Αγωνία στη Νορβηγία για την κατάσταση της 87χρονης βασίλισσας Σόνια, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, όπως ανακοίνωσε σχετικά η βασιλική οικογένεια της χώρας.
«Η βασίλισσα Σόνια μεταφέρθηκε με ιατρικό ελικόπτερο από το βασιλικό σαλέ στο Sikkilsdalen, όπου το βασιλικό ζεύγος περνούσε τις διακοπές του Πάσχα» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Παλατιού στη Νορβηγία.
Αυτό που αξίζει να διευκρινιστεί είναι ότι η βασίλισσα Σόνια νοσηλεύτηκε για λίγο στο νοσοκομείο τον Ιανουάριο μετά από καρδιακή μαρμαρυγή, δηλαδή γρήγορο και ακανόνιστο καρδιακό παλμό.
Στη συνέχεια της τοποθετήθηκε βηματοδότης, μια διαδικασία που το παλάτι χαρακτήρισε «επιτυχημένη».
- Ξέσπασε η Ηλιάδη κατά της Μεσσαροπούλου: «Τραγικό και χυδαίο σχόλιο, δεν ντρεπόμαστε λίγο;»
- Δήμος Μεσολογγίου: «Πράξη σεβασμού ο ασπασμός της Εικόνας της Εξόδου - Δεν προσφέρεται για μικροπολιτική αντιπαράθεση»
- Κλαυδία: Ο πρώην σύντροφός της, OGE ξεκαθαρίζει για τη δικαστική υπόθεση - «Δεν έχω καμία σχέση με το ζήτημα»
- Τα πρώτα στοιχεία για τους δράστες της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη με έναν νεκρό - LIVE εικόνα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.