Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Κιρ Στάρμερ, απέπεμψε σήμερα τον Άντριου Γκουίν από υφυπουργό Υγείας και από το Εργατικό Κόμμα, για προσβλητικά μηνύματα που είχε στείλει ο υφυπουργός σε ιδιωτικές του συνομιλίες, μηνύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Ο Γκουίν ζήτησε συγγνώμη για «σχόλια του που εκλήφθησαν λανθασμένα».
Το ταμπλόιτ Mail δημοσίευσε μηνύματα με προσβλητικό περιεχόμενο που είχε στείλει ο Γκουίν σε ιδιωτικές του συνομιλίες μέσω της εφαρμογής WhatsApp.
«Λυπάμαι βαθύτατα για σχόλιά μου που εκλήφθησαν λανθασμένα και ζητώ συγγνώμη από οποιονδήποτε προσέβαλα» τόνισε ο Γκουίν με ανάρτησή του στο X.
«Κατανοώ απόλυτα τις αποφάσεις που έλαβαν ο πρωθυπουργός και το κόμμα και, και ακόμη και αν λυπάμαι που αποπέμφθηκα θα τους στηρίξω με όποιον τρόπο μπορώ» τόνισε ο πολιτικός.
- Οι περιοχές της Αθήνας χωρίς ΜΜΜ και ο γολγοθάς της μετακίνησης σε μια πόλη που μεγαλώνει συνεχώς
- Δηλητηρίασε τον σύζυγό της και ύστερα έγραψε παιδικό βιβλίο για τον θρήνο - Καταδικάστηκε η «μαύρη χήρα»
- Φάκελος 17 Νοέμβρη: Πώς έφθασαν οι Αρχές στα ίχνη του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου
- Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Γίνεται πόλεμος και κάθονται τα σκουπίδια και βρίζουν την Ιωάννα Τούνη»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.