Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, μας θύμισε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από την Ινδία, γιατί το ρωσικό καθεστώς είναι τόσο «κραταιό».
Ο Ρώσος ΥΠΕΞ βρισκόταν στη σύμμαχο χώρα για επίσημη επίσκεψη, όταν χτύπησε το κινητό τηλέφωνο ενός δημοσιογράφου, προκαλώντας την οργή του.
Αντί να το κλείσει, ο δημοσιογράφος αγνόησε την παραίνεση του Λαβρόφ, απάντησε και προσπαθούσε να μιλήσει χαμηλόφωνα, ενώ ακουγόταν στην αίθουσα.
Η «έκρηξη» του Λαβρόφ
Τότε ο Ρώσος ΥΠΕΞ διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου και είπε στα αγγλικά: «Κοίταξε, μπορείς να μας αφήσεις; Δεν κάνω πλάκα». Αμέσως μετά ο Ρώσος ΥΠΕΞ γύρισε στους άνδρες της ασφάλειας και τους είπε: «Παιδιά, πάρτε τον από εδώ!».
Περίμενε μετά υπομονετικά μερικά δευτερόλεπτα και λέει στον δημοσιογράφο: «Κύριε με συγχωρείτε. Εάν δεν παραδώσετε το τηλέφωνό σας τότε θα βγάλουν όπλο, ξέρετε».
Ο Ρώσος υπουργός προφανώς αναφερόταν στους άνδρες της ασφάλειας και το σχόλιο εκλήφθηκε ως αστείο αφού ακούστηκαν γέλια στην αίθουσα. Ωστόσο ο Λαβρόφ στο βίντεο δεν φαίνεται ούτε καν να χαμογελάει όταν μιλάει για το όπλο.
- Στρατός: Νέα δυνατότητα για 9μηνη θητεία και αναβολή χωρίς πιστοποιητικό - Με ποια ΕΣΣΟ ξεκινά
- «Καμπάνα» εκατομμυρίων κατά της Ryanair από τον επιβάτη που βρέθηκε μισός έξω από το αεροπλάνο
- Σάλος στην Κένυα: Συντριβή ελικοπτέρου με θύματα αξιωματούχο του Εκουαδόρ και πολίτες των ΗΠΑ
- Ελένη Ράντου: «Γυναίκες, μη μασάτε!» – Η απάντηση στον ηλικιακό ρατσισμό και το μπικίνι στα 62
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.