Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με ανάρτηση στο προσωικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης Truth Social απείλησε εκ νέου την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.) με δασμούς.
Ο Ντόναλντ Τραμπ, αφού χαρακτήρισε την ΕΕ ως μία από τις πιο «εχθρικές και καταχρηστικές φορολογικές και δασμολογικές αρχές στον κόσμο, η οποία δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να εκμεταλλευτεί τις Ηνωμένες Πολιτείες», ανέφερε πως η Ένωση έθεσε δασμό 50% στο ουίσκι.
«Εάν αυτός ο δασμός δεν καταργηθεί αμέσως, οι ΗΠΑ θα θέσουν σύντομα δασμό 200% σε όλα τα ΟΙΝΟΙ, ΤΣΑΜΠΑΝΙΑ & ΑΛΚΟΟΛΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ που προέρχονται από τη Γαλλία και άλλες χώρες που εκπροσωπούνται από την Ε.Ε.» έγραψε, επίσης, ο Ντόναλντ Τραμπ.
Ντόναλντ Τραμπ: Η ανάρτηση για την ΕΕ
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση, μία από τις πιο εχθρικές και καταχρηστικές φορολογικές και δασμολογικές αρχές στον κόσμο, η οποία δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να εκμεταλλευτεί τις Ηνωμένες Πολιτείες, μόλις έθεσε έναν δυσάρεστο δασμό 50% στο ουίσκι.
Εάν αυτός ο δασμός δεν καταργηθεί αμέσως, οι ΗΠΑ θα θέσουν σύντομα δασμό 200% σε όλα τα ΟΙΝΟΙ, ΤΣΑΜΠΑΝΙΑ & ΑΛΚΟΟΛΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ που προέρχονται από τη Γαλλία και άλλες χώρες που εκπροσωπούνται από την Ε.Ε.. Αυτό θα είναι πολύ καλό για τις επιχειρήσεις κρασιού και σαμπάνιας στις ΗΠΑ».
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Γιατί ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. «κλείδωσε στο συρτάρι» τις συνεδρίες με τον 51χρονο
- Τσίπρας από Κύπρο: «Πάμε να νικήσουμε στις εκλογές και να φέρουμε αλλαγή πολιτικής»
- Ο άνθρωπος που αμφισβητεί ανοιχτά όσα ξέραμε για την Ικαρία
- Πέθανε ο ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας - Ήταν παντρεμένος με τη Μαίρη Ραζή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.