Η ευρείας κλίμακας ρωσική επιδρομή με drones και πυραύλους στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας προκάλεσε έναν θάνατο και 15 τραυματισμούς, ανακοίνωσαν σήμερα οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων.
Οι υπηρεσίες ανέφεραν μέσω Telegram ότι ο απολογισμός της επιδρομής στο Κίεβο είναι «ένας νεκρός και τουλάχιστον 15 τραυματίες», καθώς και ζημιές σε οκτώ από τις δέκα συνοικίες της πρωτεύουσας της Ουκρανίας.
Η περιφέρεια του Χαρκόβου, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης στην Ουκρανία, υφίσταται καθημερινά αυτόν τον μήνα μπαράζ ρωσικών επιδρομών με πολλά θύματα από τον άμαχο πληθυσμό και εκτεταμένες ζημιές στις ήδη ταλαιπωρημένες υποδομές από τα 3,5 χρόνια πολέμου και τη σύντομη ρωσική κατοχή το 2022.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.