Μενού
kompra
Κόμπρα | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Σοκ προκαλεί η είδηση για τη σύλληψη ενός Ινδού πατέρα που σκότωσε τη μόλις 2 ετών κόρη του, αλλά και τη σύζυγο του απελευθερώνοντας μια δηλητηριώδη κόμπρα στο δωμάτιο τους την ώρα που κοιμόντουσαν.

Ο 25χρονος, Ganesh Patra, σύμφωνα με τη Daily Mail είχε έναν τσακωμό με την 23χρονη σύζυγο του πριν από το φονικό. Ο ίδιος φέρεται να αγόρασε την κόμπρα από έναν γητευτή φιδιών στον οποίο είπε ότι είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει το φίδι για θρησκευτικούς λόγους.

Το περιστατικό καταγράφηκε στις 6 Οκτωβρίου σε ένα χωριό της Ινδίας, όταν ο άντρας απελευθέρωσε την κόμπρα από ένα πλαστικό βάζο στο δωμάτιο όπου ήταν η γυναίκα και το κοριτσάκι. 

Βρέθηκαν και οι δύο νεκρές από δάγκωμα φιδιού το επόμενο πρωί, με τον 25χρονο να προσπαθεί να απαλλαγεί από οποιαδήποτε κατηγορία λέγοντας στους γείτονες ότι κοιμήθηκε σε άλλο δωμάτιο και ότι δεν είδε την κόμπρα, ισχυριζόμενος ότι μπήκε μόνη της στο σπίτι

Παρίστανε τον αθώο για έναν μήνα

Οι κάτοικοι του χωριού μετέφεραν τη μητέρα και την κόρη σε ένα κοντινό νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος τους, με τον 25χρονο να κάνει μάλιστα και καταγγελία στην αστυνομία περί αφύσικου θανάτου. 

Τελικά, συνελήφθη έναν μήνα μετά το φονικό, αφού ο πατέρας της νεκρής μητέρας τον κατηγόρησε και ξεκίνησαν οι υποψίες από την αστυνομία που έκανε ανάκριση στον άνδρα που του έδωσε το φίδι. 

Ο 25χρονος αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά παραδέχτηκε την αλήθεια με έναν έφορο να λέει πως: «Ο κατηγορούμενος συνελήφθη ένα μήνα μετά το περιστατικό καθώς υπήρξε κάποια καθυστέρηση στη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων εναντίον του. Εν τω μεταξύ, λάβαμε επίσης την έκθεση νεκροψίας που δείχνει ξεκάθαρα ότι ο θάνατος μητέρας - κόρης συνέβη αργά το βράδυ της 6ης Οκτωβρίου. Αυτό δημιούργησε υποψίες για το πώς θα μπορούσε το ερπετό να παραμείνει στο ίδιο δωμάτιο μέχρι το πρωί αρκετές ώρες μετά αφότου δάγκωσε τις γυναίκες. Κατά την ανάκριση, αρχικά αρνήθηκε τον ισχυρισμό και αργότερα ισχυρίστηκε ότι το φίδι μπορεί να μπήκε μόνο του στο δωμάτιο, αλλά τελικά ομολόγησε ότι διέπραξε το έγκλημα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA