Μενού
 
Instagram
  • Α-
  • Α+

Το Kolarybn Eco Lodge, βρίσκεται σε ένα δάσος στη Σουηδία και έχει χαρακτηριστεί ο πιο «πρωτόγονος ξενώνας» της χώρας. Το θέρετρο διαθέτει 12 ξενώνες και ουσιαστικά πρόκειται για καμουφλαρισμένες δασικές καλύβες που έχουν φτιαχτεί από λάσπη και ξύλο.

 
Instagram

Σύμφωνα με τη Sun, το κάθε «δωμάτιο» έχει τζάκι και οι επισκέπτες θα πρέπει να βρουν και να κόψουν μόνοι τους τα ξύλα για να ζεσταθούν. Οι επισκέπτες θα πρέπει επίσης να προμηθευτούν μόνοι τους νερό, από μια κοντινή πηγή που είναι εύκολα προσβάσιμη όταν θέλουν να πλυθούν.

Δεν υπάρχουν κοντινά καταστήματα και έτσι κάποιος μπορεί να αναζητήσει τροφή μαζεύοντας μανιτάρια και μούρα στην περιοχή, αν και υπάρχει ένα ντουλάπι στον χώρο του ξενοδοχείου με μερικά βασικά αγαθά.

Μέσα υπάρχουν δύο μονά κρεβάτια με υπνόσακους, κουβέρτες από δέρμα προβάτου και μαξιλάρια, ώστε να μπορούν οι επισκέπτες να κοιμούνται στα ζεστά.

 
Instagram

Υπάρχουν εστιατόρια, σούπερ μάρκετ και καφέ στην κοντινή πόλη Skinnskatteberg ενώ προσφέρονται δραστηριότητες για τις οποίες μπορείτε να κάνετε κράτηση, όπως ρομαντικές διαμονές, μαθήματα σκάφους, περιπέτειες σαφάρι με λύκους και άλκες και αποστολές πεζοπορίας.

Όλα φυσικά επί πληρωμή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA