Μενού
ξενοδοχείο για γυμνιστές
Τα παράτησαν όλα και δημιούργησαν ένα ξενοδοχείο για γυμνιστές | YouTube
  • Α-
  • Α+

Ένα ζευγάρι γυμνιστών έκανε τη διαφορά και μεταμόρφωσαν το σκάφος τους σε ένα ξενοδοχείο μονάχα για γυμνιστές. Ο 54χρονος και η 51χρονη πούλησαν το σπίτι τους πέρσι και αγόρασαν ένα φορτηγό με το οποίο θα ταξίδευαν όλοι την Ευρώπη με σκοπό να ανακαλύψουν όσο πιο πολλούς προορισμούς γυμνιστών μπορούσαν.

Σύμφωνα με τη Newyorkpost, πήγαν σε πολλά μέρη όπως η Γαλλία και η Ισπανία μέχρι που φέτος επέστρεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου συνέχισαν να διαμένουν στο φορτηγό τους παρά τις καιρικές συνθήκες που έκαναν την καθημερινότητα τους δύσκολη. 

«Θέλαμε ακόμα να προσπαθήσουμε να ζήσουμε μακριά από όλους όσο το δυνατόν περισσότερο, να δουλέψουμε για τον εαυτό μας και να έχουμε βάση το Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε αποφασίσαμε να πάμε και να ρίξουμε μια ματιά σε μερικά σκάφη» είπε η 51χρονη. 

Αφού αντάλλαξαν το φορτηγό τους με ένα σκάφος μήκους 21 μέτρων αποφάσισαν να το διαμορφώσουν σαν ξενοδοχείο. Αμέσως προχώρησαν σε ανακαίνιση που κράτησε 4 μήνες και κατάφεραν να το μετατρέψουν σε ξενοδοχείο μονάχα για γυμνιστές.

Μέσα στην τιμή για τη διαμονή περιλαμβάνονται σπιτικό φαγητό, μαθήματα γιόγκα από τον 53χρονο και μασάζ από τη 51χρονη. 

 

Το ζευγάρι ξεκίνησε τον γυμνισμό στην Ελλάδα όταν είδαν ένα ζευγάρι γυμνιστές κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος το 1994. Όταν γύρισαν σπίτι τους ξεκίνησαν να αναζητούν μέρη στο Ηνωμένο Βασίλειο που θα ήταν φιλικά προς τους γυμνιστές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA