Άγνωστο παραμένει ακόμα το πού βρίσκεται ο νέος ηγέτης του Ιράν, Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, γιος του Αλί Χαμενεΐ. Αυτό που ωστόσο, είναι γνωστό είναι ότι αποτελεί τον νέο «στόχο» των ισραηλινών και αμερικανικών δυνάμεων.
Μάλιστα σήμερα (11/3) το ΥΠΕΞ του Ισραήλ ανήρτησε για τον Ιρανό επικεφαλής: «Μπορείς να τρέξεις. Μπορείς να κρυφτείς. Αλλά τα καθεστώτα από χαρτόνι καταρρέουν».
Την ανάρτηση του X, συνοδεύει μια επεξεργασμένη φωτογραφία με τον Μοτζτάμπα, του οποίου ο κορμός είναι από χαρτόνι.
Το ίδιο σκηνικό δείχνει και άλλη ανάρτηση με βίντεο από συγκέντρωση στην Τεχεράνη όπου αντί για τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ εμφανίστηκε ένα χάρτινο ομοίωμά του.
Υπενθυμίζεται ότι, ο Χαμενεΐ δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τότε που επιλέχθηκε για να διαδεχθεί τον πατέρα του, ο οποίος σκοτώθηκε στην αρχή του πολέμου, ενώ μάλιστα είχε και ο ίδιος αποτελέσει στόχο χτυπημάτων.
- Ακραία κόντρα Κωνσταντοπούλου-Παπασταύρου στη Βουλή: «Γιατί μπλέκετε το παιδί του πρωθυπουργού;»
- Χαργκ: Το ιρανικό νησί που ακόμα δεν τολμούν να αγγίξουν οι Αμερικανοί για έναν κυρίως λόγο
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Αναλυτικά οι ποινές - Πόσα χρόνια «έφαγαν» Μιχαλολιάκος και Κασιδιάρης
- O Αλεξέι Φεντόριτσεφ ήταν ένας άδικος «πατέρας» για τη Μονακό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.