Μενού
Κρουαζιέρα
Κρουαζιέρα | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μία γυναίκα που εργαζόταν ως τραγουδίστρια σε κρουαζιερόπλοια ισχυρίζεται πως ξέρει τον μακάβριο λόγο που οι εταιρείες οργανώνουν κάποιες φορές πάρτι με δωρεάν παγωτό. Δεν έχει να κάνει ούτε με το μάρκετινγκ, ούτε είναι κάποια «αφύπνιση» γενναιοδωρίας της διοίκησης, αλλά έχει να κάνει με... πτώματα πάνω στο πλοίο.

Όπως μοιράστηκε η Ντάρα Τάκερ, πρώην entertainer σε κρουαζιέρες, στη New York Post, και σε ένα βίντεο στο Tiktok, όταν το παγωτό ρέει άφθονο στο πλοίο, αυτό σημαίνει πως έχουν πεθάνει άνθρωποι.

Πώς όμως συνδέονται αυτά τα δύο;

Όπως υποστηρίζει, τα πλοία έχουν εξειδικευμένα ψυγεία νεκροτομείου για να διατηρούν τα πτώματα ανθρώπων που πεθαίνουν εν πλω. Όταν όμως σημειώνονται περισσότερες απώλειες από το συνηθισμένο, το προσωπικό αναγκάζεται να αδειάσει την κατάψυξη τροφίμων για να χωρέσει τους νεκρούς, και φυσικά το πρώτο πράγμα που φεύγει για να κάνει χώρο είναι τα παγωτά.

Δείτε εδώ: Ο 25χρονος πίσω από τα «Γεγονότα που Συγκλόνισαν» - Ποιος είναι ο ξεχωριστός Μενέλαος Γεωργίου

@darastarrtucker

Replying to @King Douchebag 👑 #greenscreen Very interesting twist in the “Cruise Ship Ice Cream Death Party” saga. Anyone claiming to know exacly what goes on on these voyages should be questioned. We really have no idea. And FYI, I would still cruise. Just understand, there’s a whole world of mystery happening on that ship you know nothing about. 😆 Now back to our regularly scheduled programming. #cruiseshipdeaths #cruiseshiplife #cruiseshipsinger

♬ original sound - Dara Starr Tucker

Πώς ξεκίνησε η «τρελή» φήμη για το παγωτό

Όπως καταλαβαίνετε, αντί να αφήσει δεκάδες κιλά παγωτό να καταλήξουν στην άβυσσο, η εταιρεία προτιμά να το μοιράσει στους πελάτες της για να τους «κερδίσει». Δεν είναι όμως γνωστό αν η κοπέλα μπορεί να αποδείξει ακράδαντα όσα λέει, αφού παραδέχεται πως η ίδια δεν έχει εργαστεί σε νεκροτομείο πλοίου. Υποστηρίζει όμως πως την πληροφόρησε μία φίλη της, που δούλευε στον χώρο ως νοσοκόμα.

Δείτε εδώ: Οι αλλαγές στην ενημέρωση του ΑΝΤ1 - Τα τρία πρόσωπα και τα νέα συμβόλαια

Σημείωσε επίσης πως αυτή η μακάβρια πρακτική συμβαίνει συνήθως σε κρουαζιέρες που φιλοξενούν κυρίως ηλικιωμένους, όπου η θάνατοι στη διάρκεια του ταξιδιού είναι πιο συχνοί.

Πάντως, είναι γεγονός πως τα κρουαζιερόπλοια υποχρεούνται να διαθέτουν νεκροτομείο για επιβάτες που αποβιώνουν στο ταξίδι, με μέση χωρητικότητα για 3 έως τέσσερα άτομα. 

Δείτε επίσης

Η Μαρία Μπακοδήμου φλερτάρει με διάσημο ελληνικό τηλεπαιχνίδι και ο Γιώργος Λιάγκας πάει βράδυ

Άργος: Επί τρεις ημέρες κακοποιούσε την σύζυγό του ο 34χρονος που την περιέλουσε με χλωρίνη

Ο χυμός που εξαφανίζει τα άλατα από το μπάνιο - Πωλείται στη λαϊκή

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA