Μενού
Κατάστημα ψιλικών κρέμεται στην πλευρά γκρεμού στην Κίνα
Κατάστημα ψιλικών κρέμεται στην πλευρά γκρεμού στην Κίνα | Twitter
  • Α-
  • Α+

Ένα μικροσκοπικό, ξύλινο κατάστημα ψιλικών κρέμεται στην πλευρά γκρεμού στην Κίνα και έχει αποκτήσει ιδιαίτερη φήμη μεταξύ των χρηστών των social media.

Το 2 τ.μ. κατάστημα βρίσκεται σε ύψος 120 μέτρων από το έδαφος στην επαρχία Χουνάν και εφοδιάζει ορειβάτες με νερό κι άλλα δροσιστικά ποτά. 

Προκάλεσε αίσθηση όταν άνοιξε το 2018, μετά από έναν χρόνο κατασκευής, και επανήλθε στο προσκήνιο φέτος, μέσω βίντεο στα social media, σύμφωνα με το CNN.

«Το πιο άβολο ψιλικατζίδικο» σχολίασε χρήστης στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo την περασμένη εβδομάδα. Άλλος σχολίασε πως «πρέπει να είναι πολύ απαιτητικό» για τους εργαζομένους να φτάνουν κάθε μέρα στη δουλειά τους. Πλην των άλλων, πρέπει να κουβαλούν και τα προϊόντα που διατίθενται. 

Εργαζόμενος, μιλώντας σε κινεζικό μέσο ενημέρωσης, επεσήμανε πως κουβαλούν ντουζίνες μπουκάλια ποτών στα σακίδιά τους κάθε μέρα. Κάθε ένα πωλείται μεταξύ 5 και 7 γεν - περίπου 1 ευρώ. 

Οι ορειβάτες χρειάζονται περίπου 90 λεπτά για να ολοκληρώσουν τη διαδρομή και ο κάθε ένας παίρνει ένα δωρεάν μπουκαλάκι νερό, όπως ενημέρωσε ο μάνατζερ του καταστήματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA