Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας έχασαν την επαφή σήμερα, Πέμπτη με ένα επιβατικό αεροσκάφος An-24 που μετέφερε περίπου 50 επιβάτες στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας, ανέφεραν τα πρακτορεία ειδήσεων Interfax και SHOT.
Το SHOT ανέφερε ότι το αεροπλάνο, που εκμεταλλευόταν η αεροπορική εταιρεία Angara, κατευθυνόταν προς την πόλη Τίντα στην περιοχή Αμούρ που συνορεύει με την Κίνα και πιστεύεται ότι βρισκόταν λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον προορισμό του όταν έχασε την επαφή.
Από τη μεριά του ο περιφερειακός κυβερνήτης Βασίλι Ορλόφ δήλωσε ότι σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, στο αεροσκάφος επέβαιναν 43 επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων πέντε παιδιών, και έξι μέλη πληρώματος.
«Όλες οι απαραίτητες δυνάμεις και μέσα έχουν αναπτυχθεί για την αναζήτηση του αεροπλάνου», έγραψε στο Telegram. Το Υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών ανέφερε κάπως χαμηλότερο αριθμό επιβαινόντων, περίπου 40.
Πηγή: Reuters
- Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη ενώ ήταν στον αέρα το Φως στο Τούνελ: «Να μην ανακατευτώ εγώ, άντε γεια»
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.