Μενού
usa-police
Αστυνομία ΗΠΑ | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Άνδρας στη Νότια Καλιφόρνια των ΗΠΑ κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε άστεγο γιατί τον εμπόδιζε να περάσει από πεζοδρόμιο.

Ο 68χρονος Craig Sumner Elliott, είχε βγει για τρέξιμο το απόγευμα της 28ης Σεπτεμβρίου με τα δύο σκυλιά του, όταν και βρέθηκε μπροστά στον 40χρονο Antonio Garcia Avalos, ο οποίος κοιμόταν στη μέση του πεζοδρομίου. 

Τον έσπρωξε για να τον ξυπνήσει και να περάσει. Όταν ο άστεγος ξύπνησε, άρχισε να φωνάζει στον 68χρονο να φύγει μακριά του, σύμφωνα με τα στοιχεία στη δικογραφία της υπόθεσης που μεταφέρει το CNN.

Το θύμα, στη συνέχεια, πέταξε ένα παπούτσι στον δράστη, που έσκυψε για να το αποφύγει. Τότε, ο 68χρονος άρπαξε το όπλο που είχε μέσα σε καροτσάκι που κουβαλούσε μαζί του και τον πυροβόλησε θανάσιμα.

Όλο το περιστατικό έχει καταγραφεί σε βίντεο από τον ίδιο τον Elliott και τα πλάνα περιλαμβάνονται στη δικογραφία. 

Ο δράστης είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και γίνεται γνωστό πως είχε άδεια για το όπλο. 

Έχει οριστεί εγγύηση ύψους 100.000 δολαρίων για την αποφυλάκισή του και αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο στα μέσα Δεκεμβρίου. Είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 21 ετών. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA