Δύο σχολεία στη Φλάνδρα, παρακείμενο σουπερμάρκετ, γειτονική πολυκατοικία, καθώς και ένα σχολείο στη Βαλλονία, στο Βέλγιο, εκκενώθηκαν μετά από προειδοποίηση για βόμβα.
Στη Φλάνδρα οι μαθητές έχουν μεταφερθεί σε αθλητικό κέντρο όπως αναφέρουν τα βελγικά μέσα με την αστυνομία να σημειώνει ότι βρίσκονται ειδικοί στο πεδίο, καθώς και σκύλος εκπαιδευμένος για τον εντοπισμό εκρηκτικών. Το σημείωμα σχετικά με τα σχολεία της Φλάνδρας εντοπίστηκε σήμερα το πρωί.
Συναγερμός στις Βρυξέλλες για οπλισμένο άνδρα σε τραμ
Ακόμα, συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στις Βρυξέλλες, όταν επιβάτες τραμ ανέφεραν ότι στο βαγόνι υπήρχε άνδρας που έφερε όπλο στη ζώνη του χωρίς μέχρι τώρα να έχει επιβεβαιωθεί. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 8.30 το πρωί, σύμφωνα με τα βελγικά μέσα.
Ο οδηγός του τραμ το ακινητοποίησε και οι επιβάτες κατέβηκαν, ενώ ο ύποπτος είχε ήδη αποβιβαστεί. Η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σημείο και η κυκλοφορία του τραμ σταμάτησε για περίπου μία ώρα.
Οι αρχές εξετάζουν τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας και τις λεπτομέρειες που έδωσαν οι δύο αυτόπτες μάρτυρες. Προς το παρόν οι πληροφορίες παραμένουν συγκεχυμένες.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.