Μενού
astynomia usa.jpg
Αποκλεισμένος τόπος εγκλήματος από την αστυνομία των ΗΠΑ. | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Η αστυνομία του Λας Βέγκας ανακοίνωσε ότι υπάρχουν αναφορές για ελεύθερο σκοπευτή κοντά στο Beam Hall στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα και μάλιστα γίνεται λόγος για πολλά θύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Να σημειωθεί ότι η αστυνομία, σε ανακοίνωσή της που δημοσιεύτηκε στο Twitter, δεν διευκρίνισε τον αριθμό και την κατάσταση των θυμάτων, αλλά προέτρεψε τους κατοίκους να αποφύγουν την περιοχή. 

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι παρακολουθεί στενά την κατάσταση στη Νεβάδα. Σε ξεχωριστή ανάρτηση, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι υπήρξε πρόσθετη αναφορά για πυροβολισμούς από στην Ένωση Φοιτητών.

Το περιστατικό συνέβη γύρω από το Beam Hall, ένα κτίριο της πανεπιστημιούπολης που στεγάζει τη Σχολή Επιχειρήσεων και άλλες εγκαταστάσεις.

Νεβάδα: «Νεκρός ο ύποπτος»

Λίγο πριν της 23:00 ανακοινώθηκε ότι ο ύποπτος για τους πυροβολισμούς εξουδετερώθηκε. Το CNN μετέδωσε ότι ο φερόμενος ως δράστης σκοτώθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις. «Τρέξτε, κρυφτείτε, φυλαχθείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ένα από τα πρώτα μηνύματα της πανεπιστημιακής αστυνομίας.

Το πανεπιστήμιο βρίσκεται λίγα μόλις μίλια μακριά από τον τόπο των μαζικών πυροβολισμών του 2017 στο μουσικό φεστιβάλ Route 91 Harvest, το οποίο άφησε τουλάχιστον 58 νεκρούς και εκατοντάδες άλλους τραυματίες.

Δείτε ζωντανά το ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA