Η πρωτεύουσα της μόδας και το οικονομικό κέντρο της Ιταλίας, το Μιλάνο, είναι ένας προορισμός που έχει τη δική του γοητεία. Οι προβολείς πέφτουν πάνω στη συναρπαστική ιταλική πόλη λόγω των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Μιλάνο-Κορτίνα 2026», που θα διαρκέσουν από τις 6 έως τις 22 Φεβρουαρίου.
Η Τελετή Έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων φιλοξενήθηκε χθες (06/02) στο διάσημο στάδιο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου και η πόλη έχει γεμίσει με χιλιάδες αθλητές και επισκέπτες. Αν βρεθείτε αυτήν την περίοδο ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή στο Μιλάνο, καλό είναι να γνωρίζετε τι να αποφύγετε ώστε η παραμονή σας στην πόλη να είναι χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.
Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr
- Η πιο επική φωτογραφία από τους Metallica τελικά είναι fake
- Κάρλος Κάιζερ: Ο μεγαλύτερος απατεώνας στην ιστορία του ποδοσφαίρου
- Μεθυσμένος ο δράστης που πυροβόλησε τη γυναίκα στις Τζιτζιφιές: Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο λαιμό
- Οι μουσικοί από τις Τρύπες απάντησαν στους Metallica: Το σχόλιο για το «Δεν χωράς πουθενά» στο ΟΑΚΑ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.