Μενού
skilos_reader
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία σημειώθηκε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην πόλη Καμπαλόνγκο, στα νότια της χώρας κοντά στο Σαλέρνο, όταν ένα αγοράκι 15 μηνών τραυματίστηκε θανάσιμα από επίθεση δύο πιτ μπουλ.

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ANSA,ο Μάριο Κόντε, δήμαρχος της πόλης Έμπολι όπου ανήκει το Καμπαλόνγκο, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα το πρωί έγινε επίθεση από σκύλο σε ένα παιδί που βρισκόταν στα χέρια της μητέρας του. Το άρπαξαν κυριολεκτικά από τα χέρια της και του επιτέθηκαν.

«Η κτηνιατρική υπηρεσία θα πάρει και τα δύο σκυλιά, τα οποία δεν ανήκουν στην οικογένεια που επλήγη από την τραγωδία, αλλά σε άλλη οικογένεια που μένει στην ίδια κατοικία. Ήταν μία τρομακτική επίθεση και παρότι ένας από τους θείους του παιδιού προσπάθησε να το ελευθερώσει, δεν μπορούσε να γίνει τίποτα.

Πρόκειται για μία τραγωδία που έχει σοκάρει ολόκληρη την κοινότητα και πρέπει να λειτουργήσει ως προειδοποίηση σε όσους έχουν τέτοιας ράτσας σκυλιά, που είναι ιδιαίτερα και έχουν συγκεκριμένες ανάγκες. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με αυτά τα σκυλιά», ανέφερε ο δήμαρχος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η μητέρα είχε και εκείνη τραύματα στην προσπάθειά της να προστατεύσει το παιδί της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA