Από την έως τώρα πορεία του στην πολιτική και τη δημαρχία της Νέας Υόρκης ο Ζοχράν Μαμντάνι έχει αποδείξει ότι είναι διαφορετικός.
Η κοινωνική του πολιτική έχει ήδη αποδώσει καρπούς στην αμερικανική μεγαλούπολη, με τελευταία του κίνηση να είναι το «πάγωμα» των ενοικίων για ένα εκατομμύρια διαμερίσματα.
Το Σάββατο προχώρησε στο άνοιγμα των εξωτερικών πισινών της Νέας Υόρκης και δεν δίστασε να πηδήξει μέσα και ο ίδιος, παρότι φορούσε κοστούμι.
Βρέθηκε στην πισίνα Thomas Jefferson στο Χάρλεμ και βούτηξε στα δροσερά νερά, μην υπολογίζοντας λεπτό τις επιπτώσεις.
Γύρω του δεκάδες άτομα, που είχαν θυμηθεί να βάλουν τα μαγιό τους.
Από τις εικόνες που μεταδίδονται από τα διεθνή ΜΜΕ, φαίνεται να το διασκέδασε πολύ καθώς κατεγράφη περιχαρής, να γελά με όσους τον ακολούθησαν στην ομαδική βουτιά.
Και δεν ήταν για μία κίνηση στιγμής, αφού τελείωσε την κουβέντα του, ο Μαμντάνι άρχισε να κολυμπάει.
- Στέφανος Μάνος: Η πολιτική διαδρομή, η ρήξη με την ΝΔ και το βιβλίο που έγραψε ο Πορτοσάλτε
- Το καφενείο στην ορεινή Αρκαδία που φτιάχνεις μόνος σου καφέ και πληρώνεις όσο θέλεις
- Gordie Howe, τα όπλα του Τζούνιορ και η Wall Street: «Χοντρά» σκάνδαλα του Τραμπ που πέρασαν στα «ψιλά»
- 5 φανταστικά γλυκά που τρώγαμε τα καλοκαίρια των '90s
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.