Όπως γνωστοποίησε η Έλλη Κοκκίνου μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, κάποιος επιτήδειος μοιράζει μεγάλα χρηματικά ποσά χρησιμοποιώντας το όνομά της.
Η γνωστή τραγουδίστρια διευκρινίζει ότι πρόκειται για απάτη και επισημαίνει ότι οι επίσημοι λογαριασμοί της σε Instagram και Facebook έχουν σήμανση verify. Επιπλέον ενημερώνει το κοινό να μην δίνει στοιχεία εφόσον του ζητηθούν.
Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Εδώ και μέρες λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα στο Instagram και στο Facebook ότι ένας λογαριασμός με όνομα «ELLI KOKKINOU LIVE» κληρώνει 5.000€ μέσα από ένα παιχνίδι.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πρόκειται για απάτη! Μην δίνετε τα προσωπικά σας στοιχεία και μην κάνετε κάποια άλλη ενέργεια αν σας ζητηθεί.
Η επίσημη σελίδα μου στο Facebook αλλά και το Instagram Account μου έχουν σήμανση verify.
Έλλη Κοκκίνου».
Διαβάστε Ακόμα:
Η Έλλη Κοκκίνου παίζει με τα κύματα στη Μήλο (pics)
- Τα μέρη στην Αθήνα που έχεις βρεθεί και δεν ήξερες ότι κρύβουν μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους
- Μερμελέχας: Ο πειρατής των Κυκλάδων που έκλεβε από τους Τούρκους και τα μοίραζε στους φτωχούς
- Ρασίντ Γεκινί: Η παράξενη ζωή και ο θάνατος του «πατέρα των γκολ»
- Όταν η Βουλή αναγνώρισε την Εθνική Αντίσταση και ένας μόνο βουλευτής της ΝΔ αψήφησε την κομματική γραμμή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.