Όπως γνωστοποίησε η Έλλη Κοκκίνου μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, κάποιος επιτήδειος μοιράζει μεγάλα χρηματικά ποσά χρησιμοποιώντας το όνομά της.
Η γνωστή τραγουδίστρια διευκρινίζει ότι πρόκειται για απάτη και επισημαίνει ότι οι επίσημοι λογαριασμοί της σε Instagram και Facebook έχουν σήμανση verify. Επιπλέον ενημερώνει το κοινό να μην δίνει στοιχεία εφόσον του ζητηθούν.
Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Εδώ και μέρες λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα στο Instagram και στο Facebook ότι ένας λογαριασμός με όνομα «ELLI KOKKINOU LIVE» κληρώνει 5.000€ μέσα από ένα παιχνίδι.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πρόκειται για απάτη! Μην δίνετε τα προσωπικά σας στοιχεία και μην κάνετε κάποια άλλη ενέργεια αν σας ζητηθεί.
Η επίσημη σελίδα μου στο Facebook αλλά και το Instagram Account μου έχουν σήμανση verify.
Έλλη Κοκκίνου».
Διαβάστε Ακόμα:
Η Έλλη Κοκκίνου παίζει με τα κύματα στη Μήλο (pics)
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.