Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απολαμβάνει τις διακοπές της πριν επιστρέψει στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε στη Μύκονο και ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε παραλία του νησιού χαμογελαστή και σε χαλαρή διάθεση.
Διαβάστε ακόμη: #10yearsJennyGr: H Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεδιπλώνει τα μυστικά της επιτυχίας της στο #jennygr
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της. Το μοντέλο επέστρεψε στο κυκλαδίτικο νησί και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, μετά από τη μικρή απόδραση που έκανε με φίλες της στα Κουφονήσια.




Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε επιλέξει να περάσει στη Μύκονο και την ονομαστική της εορτή. Με αφορμή τη γιορτή της είχε βρεθεί στο νησί των ανέμων και ο Snik και το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε, περίπου δύο μήνες μετά τον χωρισμό του, φουντώνοντας τις φήμες για επανασύνδεση.
- Βρέθηκε η σορός της 45χρονης στα Χανιά: Ομολόγησε ο ενοικιαστής
- Πόδια παρουσιαστριών και «μήπως έχουμε ίδιο γκόμενο»: Βρήκαμε τις 8 πιο περίεργες ομάδες του Facebook
- «Είμαι μιλένιαλ και έγινα πατέρας πριν από έξι μήνες»
- «Πώς γίνεται να μοιάζεις νεότερη από την κόρη σου;»: Η Τζέσικα Άλμπα κάνει τα social να παραμιλούν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.