Τέλος φαίνεται πως παίρνει η περιπέτεια υγείας που είχε ο Νίκος Οικονομόπουλος που νόσησε από κορονοϊό. Ο δημοφιλής τραγουδιστής που νοσηλεύτηκε τις προηγούμενες ημέρες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» πήρε εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι του καθώς η κατάστασή του βελτιώθηκε.
Ο 37χρονος τραγουδιστής, που δεν έχει εμβολιαστεί, νόσησε σύμφωνα με τις πληροφορίες στις διακοπές του και χρειάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο για πέντε ημέρες όπου μεταξύ άλλων υπεβλήθη σε θεραπεία παροχής οξυγόνου υψηλής ροής.
«Τα νέα είναι ευχάριστα. Η περιπέτειά του τελειώνει» είπε στον Alpha ο πνευμονολόγος Γιώργος Μπουλμπασάκος που τόνισε κι εκείνος από την πλευρά του τη σημαντικότητα του εμβολιασμού σε όλες τις ηλικίες.
Μάλιστα ερωτώμενος για τον Οικονομόπουλο και αν πλέον θα κάνει το εμβόλιο σημείωσε πως: «Ούτως ή άλλως τώρα δεν μπορεί να εμβολιαστεί. Είναι όμως σαν να έχει πάρει την πρώτη δόση. Πιστεύω στο μέλλον όταν θα πρέπει θα κάνει και τη δεύτερη δόση».
- Οι μοιραίες παραλείψεις και τα ερωτήματα για την ασφάλεια στη Βιολάντα: Συνεχίζεται η προανάκριση
- Εντοπίστηκε πιθανώς κατοικήσιμος πλανήτης 150 έτη φωτός μακριά, αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα
- Η παρεξήγηση στο γκολ του Ολυμπιακού για το 1-2: Γιατί ζήτησαν «συγγνώμη» Τσικίνιο και Κοστίνια
- Χώρισε η Έλενα Τσαγκρινού: «Είναι κάτι που πληγώνει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.