Μενού
  • Α-
  • Α+

«Μόδα» φαίνεται πως έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα οι παραβιάσεις λογαριασμών επωνύμων στο Instagram. Θύμα χάκερ έπεσε αυτή τη φορά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η ηθοποιός δημοσίευσε την είδηση ότι άγνωστοι «έσπασαν» τους κωδικούς και παραβίασαν τον λογαριασμό της σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook.

Διαβάστε ακόμη: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Έπεσε θύμα χάκερ, έμεινε χωρίς πρόσβαση στο instagram

Η ίδια ανησύχησε μήπως οι χάκερς ζητήσουν χρήματα από τους διαδικτυακούς της φίλους έγραψε χαρακτηριστικά: «Παιδιά μου έχουν χακάρει τον λογαριασμό μου στο instagram. Όσοι έχετε εκεί λογαριασμό και είμαστε φίλοι, έχετε το νου σας μήπως σας ζητήσουν χρήματα. Θα είναι οι χάκερς, όχι εγώ».

Καλημερα!Το νεο μου προφιλ στο instagram,θα με βρειτε ως paleologoualexandra❤️

Posted by Alexandra Paleologou on Friday, August 20, 2021

Εκτός από την ηθοποιό, το τελευταίο διάστημα θύμα χάκερ έχει πέσει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, καθώς και ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όπως αποκάλυψε σε δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. «Ο λογαριασμός μου στο Instagram έχει παραβιαστεί & το περιεχόμενο που πιθανόν να δημοσιευθεί δεν προέρχεται από εμένα. Την υπόθεση χειρίζεται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος», έγραψε χαρακτηριστικά, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Ο λογαριασμός μου στο Instagram έχει παραβιαστεί & το περιεχόμενο που πιθανόν να δημοσιευθεί δεν προέρχεται από εμένα. Την υπόθεση χειρίζεται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Posted by Christopher Papakaliatis on Friday, July 23, 2021

Θύμα χάκερ έπεσε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον περασμένο μήνα, καθώς παραβιάσαν το προφίλ του στο Instagram και θέλησε να προειδοποιήσει τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Αδέλφια, ο λογαριασμός μου στο Insta: d_ougarezos έχει χακαριστεί. Κάνετε ένα κόπο να τον κάνετε ένα ριπόρτ, παρακαλώ; Και φυσικά μην απαντήσετε, ή ανταποκριθείτε σε κανένα μήνυμά του…», έγραψε στο Twitter.

Από τους χάκερς δεν... γλίτωσε ούτε ο Γιώργος Λιάγκας. Όπως είχε αποκαλύψει η Φαίη Σκορδά μέσα από τον δικό της λογαριασμό, κάποιος χάκαρε το Instagram του πρώην συζύγου της, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να μην έχει καθόλου πρόσβαση σε αυτόν. Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά είχε γράψει σε ένα Instagram Story της: «Έχουν χακάρει τον λογαριασμό του Γιώργου. Προσωρινά εκτός λειτουργίας».