Μενού
  • Α-
  • Α+

H Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τη μητρότητα, τα δημοσιεύματα που την θέλουν να χωρίζει με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, και το τραύμα του #metoo«Από τη στιγμή που υπάρχει μια οικογένεια, οφείλεις να σκεφτείς τα πράγματα και μια και δυο και τρεις φορές και να πάρεις φυσικά και τη γνώμη τους. Ο Φάνης σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν βράχος…», ανέφερε για την υποστήριξη του συζύγου της και της οικογένειας της η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.  

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Ιωαννίδου: Πενθούμε τον ηθοποιό που λέγεται Πέτρος Φιλιππίδης - Δέχτηκα απειλές

«Θα μιλήσω κάποια στιγμή για όλα όσα συνέβησαν όταν φτάσει ο σωστός χρόνος. Το #metoo στη ζωή μου είναι τοποθετημένο στο άμεσο παρόν, στο τώρα και είναι ακόμα εδώ, γι’ αυτό και δεν θέλω να μιλήσω», τονίζοντας πως δεν είναι έτοιμη να καταθέσει όλα όσα έχει βιώσει.

«Στα 47 μου χρόνια μπορώ να πω ότι το #metoo ήταν το μεγαλύτερο τραύμα που έχω ζήσει στη ζωή μου και δεν το συγχέω με την απώλεια. Το τραύμα θεωρώ ότι επουλώνεται…», ανέφερε η Αννα Μαρία Παπαχαράλαμπους, εκφράζοντας την πεποίθησή της πως ο χρόνος μπορεί να επουλώσει τις πληγές της.