Σε όσα εκτυλίχθηκαν την ημέρα που εξαφανίστηκε και απειλούσε να αυτοκτονήσει, αναφέρθηκε ο γνωστός χορογράφος Τάσος Ξιαρχό, μέσω stories που ανάρτησε στο Instagram. Μάλιστα, ιδιαίτερη μνεία έκανε στους αστυνομικούς, οι οποίοι δεν του δημιούργησαν κανένα θέμα, όπως αναφέρει ο ίδιος, εν αντιθέσει με τους δημοσιογράφους, ενώ αναφέρθηκε και σε μία συνάντηση που είχε στον δρόμο με ομάδα ΔΙ.ΑΣ., με τους αστυνομικούς να τον ρωτούν πώς είναι.
Συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό ανέφερε: «Να λέμε και τα fun fact, τα αστεία της υπόθεσης. Οπως είμαι εδώ, κοντά στην περιοχή μου, με σταματάνε οι ΔΙ.ΑΣ. και λέω Θεέ μου και μου λένε Τι κάνεις φίλε; Ήταν μάλλον αυτοί που εκείνη τη μέρα με ψάχνανε και μου λένε, Τώρα καλά είσαι; Που πας; Λέω όχι μια χαρά, όλα καλά. Καλοί άνθρωποι οι αστυνομικοί δε μου δημιούργησαν κανένα θέμα, μόνο οι δημοσιογράφοι μου δημιούργησαν.
- Ίδρυσε ο Μεταξάς το ΙΚΑ και καθιέρωσε το οκτάωρο; – Ακροδεξιοί μύθοι για τη δικτατορία της 4ης Αυγούστου
- Δολοφονία influencer στο Μεξικό: Αρχηγός καρτέλ πίσω από το έγκλημα - Είχε παρατήσει τον γιο του η 23χρονη
- Μάχη με τη φωτιά στην Αττική για 5η ημέρα: Ολονύχτια κόλαση με αναζωπυρώσεις - Στάχτη 133.000 στρέμματα
- Ιερέας έπιασε ζευγάρι να κάνει σεξ σε παρεκκλήσι: Η αντίδραση - έκπληξη με τα 100 ευρώ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.