Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια ανατριχιαστική εξιστόρηση των τελευταίων στιγμών του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου, έκανε η κόρη του Ζένια, μιλώντας στο αφιέρωμα που έκανε η εκπομπή στο Idols, που παρουσιάζει ο Σάκης Ρουβάς, για τον αείμνηστο τραγουιδστή. Στο πλευρό της ήταν και η μητέρα της Μάρθα Κουτουμάνου.

«Tην ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν. Χωρίς να ξέρω τι σημαίνει καν θάνατος, χωρίς να ξέρω καν τι συμβαίνει εκείνη την ώρα. Ήταν λίγο πριν σταματήσει να αναπνέει που εσύ (σσ: είπε, απευθυνόμενη στη μητέρα της) ήσουν κρυωμένη και έφτιαχνε τσάι. Έχει κάτσει στην κουζίνα, τραγουδάει και πάω εγώ από την κρεβατοκάμαρα στην κουζίνα. Κάθομαι για λίγο μαζί του, μου γελάει και μου τραγουδάει. Φεύγω από το κουζινάκι για το δωμάτιο και λέω στην μάνα μου, «μαμά κάτι δεν πάει καλά» και άρχισα να κλαίω. Ήταν ένα σοκ… Δεν μπορούσε να αναπνεύσει και προσπαθούσε να κοπανηθεί στον τοίχο για να πάρει ανάσα αλλά δεν γινόταν».

«Παρόλο που συνήθως είμαι πολύ ψύχραιμη, αυτή ήταν η πρώτη φορά που έχασα την ψυχραιμία μου. Ίσως επειδή ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι στον Βλάσση και ήταν η Ζένια μπροστά» συμπλήρωσε η σύζυγος του αείμνηστου τραγουδιστή, Μάρθα Κουτουμάνου.