Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση με τη διαρροή του revenge porn βίντεο της Ιωάννας Τούνη, αφού ο ένας εκ των δικηγόρων της, Αναστάσιος Ντούγκας, μίλησε στο Real Fm 107,1 και αποκάλυψε - μεταξύ άλλων - ότι μέσα στη μήνυση «κατονομάζουμε και μάρτυρες».
Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη για Μάκη Κατμερτζόγλου: Αν νιώθει θύμα, ας πει ποιος τράβαγε το βίντεο
Ο ίδιος επεσήμανε για ακόμα μία φορά ότι η Ιωάννα Τούνη δεν γνώριζε για τη βιντεοσκόπηση και μάλιστα, είχε καταθέσει και στο παρελθόν μήνυση με τη διαφορά, όμως, ότι εκείνη είχε υποβληθεί κατ’ αγνώστων, καθώς τότε η γνωστή influencer δεν γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις.
Ο κ. Ντούγκας είπε χαρακτηριστικά πως η Ιωάννα Τούνη «τώρα βρήκε τη δύναμη και κατάφερε να μιλήσει» και «ίσως, της έδωσε δύναμη γι’ αυτό η 24χρονη, η οποία κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της στη Θεσσαλονίκη».
Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου την Πέμπτη (20/01) ο κ. Ντούγκας είχε τονίσει πως «το θύμα είναι ξεκάθαρα η κυρία Τούνη. Είναι δικαίωμα του θύματος να βγει και να μιλήσει οποιαδήποτε στιγμή νιώσει αυτό έτοιμο».
Η μήνυση της Ιωάννας Τούνη ήρθε ως απάντηση στις δύο μηνύσεις που υπέβαλε σε βάρος της ο 35χρονος, τον οποίο εκείνη κατονόμασε ως υπεύθυνο για τη διαρροή του revenge porn βίντεο, κατηγορώντας τη για συκοφαντική δυσφήμηση.
- Στάλθηκε 112 για τη μεγάλη φωτιά στην Οινόη: «Παραμείνετε σε ετοιμότητα» - Ισχυρές δυνάμεις στην περιοχή
- «Ας πάνε από το ΚΑΤ»: Ο Άδωνις Γεωργιάδης αντιδρά γιατί ο Ρόκκος δεν φοράει κράνος σε... βίντεο κλιπ
- Μαύρη Ντάλια: «Έχουμε στοιχεία που αποδεικνύουν ποιος τη σκότωσε» - Η πληροφορία που ίσως λύσει το έγκλημα
- Μύκονος: Μοντέλο του Playboy βγήκε στην παραλία και άρχισε να «κατασπαράζει» ωμά ψάρια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.