Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο πλατό του The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (14/3) ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος αποκάλυψε με ποιους τραγουδιστές και παρουσιαστές είχε παρεξηγηθεί στο παρελθόν και πώς είναι η σχέση τους σήμερα, ενώ εξήγησε γιατί μπήκε στο Survivor και ανέφερε με ποιον συμπαίκτη του δεν θέλει να έχει επαφές. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής μίλησε επίσης για τη σχέση του με τον γιο του, ενώ θυμήθηκε τα εφηβικά του χρόνια που ήταν δύσκολα καθώς έχασε τον πατέρα του όταν ήταν 15 ετών.

Μιλώντας για το Survivor ο τραγουδιστής είπε: «Πριν φύγω για το Survivor πήγα στον Άγιο Εφραίμ και πήρα αγιασμό, δίνει δύναμη στη ζωή μου, τον είχα μαζί μου και στο παιχνίδι. Ακόμα και πριν το Survivor ήμουν από τους λίγους τραγουδιστές που έκαναν 4 με 5 live την εβδομάδα. Απλά με το Survivor με γνώρισαν και τα πιο μικρά παιδιά. Στο Survivor μπήκα γιατί ήθελα να δείξω στον κόσμο αυτό που είμαι, δεν με ένοιαζε να τσαλακωθώ. Νόμιζα ότι θα πάω στο Survivor μόνο για δύο εβδομάδες και τελικά έμεινα 6 ½ μήνες».

Διαβάστε ακόμη: Τριαντάφυλλος - Survivor: Στηρίζει Σπύρο Μαρτίκα - «Θα μένει ως το τέλος, Μαχητούδια, μυαλό δεν βάζετε μάλλον»

Τριαντάφυλλος για Ρέμο και Θεοδωρίδου

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Τριαντάφυλλος απάντησε σε όσα ακούγονται και γράφονται για τις σχέσεις που διατηρεί με τον Αντώνη Ρέμο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου. «Δεν είχαμε παρεξηγηθεί με τον Αντώνη Ρέμο όπως έχει γραφτεί, έχουμε βρεθεί και είναι όλα καλά μεταξύ μας», είπε για τον Ρέμο ενώ για τη Θεοδωρίδου αποκάλυψε: «Με τη Νατάσα Θεοδωρίδου μιλάμε συνέχεια, μου έστειλε και μήνυμα όσο ήμουν στο Survivor, την υποστηρίζω σε ό,τι κάνει, είμαστε φίλοι».

Σχετικά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και όσα είχε σχολιάσει παλιότερα, ο Τριαντάφυλλος είπε: «Όταν τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός το «Αθήνα μου» σχολίασα πως η φωνή του είναι ίδια με του Αντώνη Ρέμου, κακό είναι αυτό;»

Η αντιπαράθεση με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για την πρόσφατη δημόσια αντιπαράθεσή του με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει: «Μου έστειλαν τα σχόλια που έκανε για μένα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας όσο ήμουν στο Survivor και τον ρώτησα γιατί το έκανε, δεν τσακωθήκαμε. Δεν κρατάω κακία σε κανένα, ούτε έχω μετανιώσει για ό,τι έχω πει. Δεν είναι κακό να πεις τη γνώμη σου για κάτι».

Οι φιλίες που έχει κρατήσει από το Survivor

Σε ό,τι αφορά τις φιλίες που έχει κρατήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, ο Τριαντάφυλλος τόνισε: «Μιλάω με όλα τα παιδιά από το Survivor, με τον μόνο που δεν έχω μιλήσει και δεν θέλω να έχω πολλά είναι ο Κόρο».

H γυναίκα του και τα κιλά

Σε πιο προσωπικά θέματα τώρα, ο Τριαντάφυλλος μίλησε με τρυφερά λόγια για τη γυναίκα του: «Η Δήμητρα με έχει στηρίξει πάρα πολύ, είναι τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή μου». Επίσης μίλησε και για τα κιλά που έχασε στο Survivor: «Μπήκα 91 κιλά, γύρισα 70 και τώρα πήγα 83».