Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας (14/3) και μίλησε για τον γάμο της με τον Φάνη Μουρατίδη, τα παιδιά τους, την πεθερά της αλλά και τις πιο αξέχαστες στιγμές της ως ηθοποιός.

Η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αρχικά αναφέρθηκε για ένα περιστατικό που την είχε εκνευρίσει στη δουλειά της: «Έκανα μια γυναίκα με τετραπληγία. Ημουν καθηλωμένη σε ένα καρότσι και από τη μέση και κάτω ακίνητη. Πολύ δύσκολο. Στην πρώτη σειρά καθόταν ένας κύριος με ένα τεράστιο κομπολόι, έπαιζε όλη την ώρα το κομπολόι σε ένα μικρό θέατρο. Ο ήχος ήταν εκκωφαντικός, ακουγόταν μόνο αυτό. Δεν σταμάτησα να του κάνω παρατήρηση γιατί ήταν δύσκολο για μένα να σταματήσω τον ρόλο. Εκανα τεράστια υπομονή και αναρωτήθηκα γιατί ήρθε αυτός ο άνθρωπος στο θέατρο».

Διαβάστε ακόμη: Τριαντάφυλλος: «Ο κόσμος τα βλέπει όλα, πετσοκόβει και πυροβολεί»

Η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε για τους γιους τους και αποκάλυψε: «Δεν θέλουν αυτοί να μιλάω για αυτούς, είναι μεγάλα παιδιά πλέον είναι στην εφηβεία. Δυσκόλεψαν τα πράγματα με τον κορονοϊό, δεν ήταν απλό, να είσαι έγκλειστος στο σπίτι με παιδιά κοντά στην εφηβεία. Τους πήγε λίγο πίσω, ήταν ένα πλήγμα για όλα τα παιδιά αυτό».

Σε ερώτηση για το μέλλον των παιδιών, η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους απάντησε: «Δεν έχουν σκεφτεί ακόμα τι θα κάνουν μελλοντικά, εγώ κάπου εκεί στα 12 είχα σκεφτεί να γίνω ηθοποιός. Το ανακοίνωσα στους γονείς μου, αν και δεν φανταζόντουσαν ότι θα το κάνω. Αν μου το ανακοίνωναν τώρα τα παιδιά μου αντίστοιχα, δεν θα είχα πρόβλημα. Θέλω να κάνουν αυτό που θέλουν, δεν θέλω να τους επηρεάσουμε εμείς με την τάση την δική μας».

Η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για τη γνωριμία της με τον Φάνη Μουρατίδη

Για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, είπε: «Είχαμε πάει στα Χανιά για τα γυρίσματα της σειράς «Μπαμπά μην τρέχεις» μαζί με τον σκηνοθέτη, οι τρεις μας. Φτάνοντας στα Χανιά κάτι είχε γίνει με το ξενοδοχείο που δεν θυμάμαι και δεν υπήρχαν δωμάτια και μείναμε σε μια σοφίτα που είχε δύο δωμάτια, εγώ με τον Φάνη μείναμε στο ίδιο δωμάτιο περίπου, ήταν λες και το έκανε ο σκηνοθέτης μας επίτηδες».

«Υπήρχαν εποχές που μόλις είχα γεννήσει και δεν δούλευα. Δούλευε μόνο ο Φάνης, αυτό μέσα μου με πείραζε, μετά το ξεπέρασα. Ήμουν ενεργή στη δουλειά και ξαφνικά σε μια μέρα έμεινα σπίτι. Αυτό τότε με είχε πειράξει», είπε για την περίοδο που έγινε μητέρα.

Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Την πεθερά μου την αγαπώ»

Τέλος, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε σε λόγια αγάπης για την πεθερά της: «Η πεθερά μου είναι μια καταπληκτική πεθερά και μαμά. Την αγαπάω πάρα πολύ και δεν το λέω έτσι, το εννοώ, την αγαπάω πολύ. Μακάρι κι εγώ να αγαπηθώ έτσι, το εύχομαι γιατί θα αργήσει λίγο αυτό τα παιδιά είναι μικρά ακόμα».