Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Σαλίνα Γαβαλά μίλησε την Πέμπτη (12/5) στην εκπομπή Love It για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε ηλικία 17 ετών από άνθρωπο του μουσικού χώρου, τονίζοντας πάντως πως δεν κουβαλάει τραύματα.

Διαβάστε ακόμη: Ρένος Χαραλαμπίδης: «Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης αυτοανακηρύχθηκαν σε βασιλιάδες»

«Ήμουν τυχερή γιατί για κάποιον λόγο έχω μια αυστηρότητα ενδεχομένως και κατάφερνα να χειριστώ καταστάσεις με τρόπο. Έχω υπάρξει κατά κάποιο τρόπο, δεν θέλω να πω θύμα γιατί δεν μου αρέσει αυτή η λέξη και δεν το κουβαλάω σαν τραύμα. Έζησα κάτι περίεργες καταστάσεις», είπε αρχικά η Σαλίνα Γαβαλά.

Εξήγησε πως «Ήμουν 17 χρονών στην Κύπρο, δεν το συνέχισα σε καταγγελία, αλλά ευτυχώς αυτός ο άνθρωπος μετά από χρόνια πλήρωσε για αυτό γιατί τον κατήγγειλαν άλλες κοπέλες. Δεν ήταν του θεατρικού, αλλά του μουσικού χώρου. Στην Κύπρο είναι γνωστή η ιστορία του συγκεκριμένου ανθρώπου, ο οποίος έκανε φυλακή μετά από μερικά χρόνια. Με κάλεσε να ξαναπάω, σαφώς δεν υπήρχε περίπτωση να πάω».

«Έχω περάσει, αλλά τα έχω διαχειριστεί, αλλά δεν κουβαλάω τραύματα. Όσα τραύματα δηλαδή υπάρχουν τα δηλώνω και είναι η ψυχοθεραπεία μου αυτό» κατέληξε η Σαλίνα Γαβαλά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA