Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα 43α γενέθλια θα τα θυμάται για καιρό ο Πάνος Μουζουράκης. Κι αυτό γιατί τα γιόρτασε πάνω στη σκηνή του θεάτρου «Παλλάς», δίπλα σε αγαπημένους συνεργάτες και μπροστά σε δεκάδες θεατές. Μάλιστα, τον περίμενε και μια μεγάλη έκπληξη.

Διαβάστε ακόμη: H «μάχη» Nova - Cosmote TV για τις αθλητικές μεταδόσεις και η νέα εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Αυτή την είχε αναλάβει ο Στέφανος Κορκολής, ο οποίος υποδέχθηκε το κοινό καθισμένος στο πιάνο, με τον Πάνο Μουζουράκη και την Σοφία Μανουσάκη στο τραγούδι. Ξαφνικά, λοιπόν και χωρίς να το γνωρίζει ο εορτάζοντας Μουζουράκης (είχε γενέθλια στις 24/5), ο Κορκολής έπαιξε το Happy Birthday στο πιάνο και όλο το θέατρο τραγούδησε μαζί τα χρόνια πολλά στον καλλιτέχνη.

Εκείνος αν και στην αρχή σοκαρίστηκε, μετά από μερικά δευτερόλεπτα έδειχνε να το απολαμβάνει. Στη συνέχεια ακολούθησε και το ελληνικό τραγούδι για τα «χρόνια πολλά», ενώ δεν έλειψε και το καυστικό σχόλιο του Μουζουράκη προς τον Κορκολή.

«Ο Σαββόπουλος ολόκληρη Καλομοίρα είχε φέρει στην τούρτα, στη δική μου ούτε φλουρί δεν χωράει», είπε ο τραγουδιστής, με το κοινό που βρισκόταν στο θέατρο να ξεσπά σε γέλια.