Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ολυμπία Κρασαγάκη, η σπουδαία φωτογράφος, καταξιωμένη σε όλο τον κόσμο, η οποία πρόσφατα μάς χάρισε πριν από λίγο καιρό το πρώτο πορτρέτο της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα, αποκάλυψε μέσω μίας ανάρτησης της μάχη που δίνει με τον καρκίνο. «Ετσι ξαφνικά, εκεί που δεν τον περιμένεις, εκεί που δεν τον αναζητάς, έρχεται και σου αλλάζει την ψυχοσύνθεση, την ζωή την ίδια. Δεν ξέρεις ποτέ τι εκπλήξεις σου επιφυλάσσει. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αυτός είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας ή ο καρκίνος».

Διαβάστε ακόμη: Ολυμπία Κρασαγάκη: Η λήψη με την Ιωάννα Παλιοσπύρου το πιο σημαντικό πορτρέτο που έχω βγάλει εδώ και 30 χρόνια

«Αποφασίζω λοιπόν, με ψυχραιμία, υπομονή, αισιοδοξία και με ένα χαμόγελο, να αποδεχτώ τον καρκίνο, που τόσο φοβόμαστε να κατονομάσουμε. Life is fantastic έλεγε ο David Bowie και εγώ λέω La Vie est Belle», έγραψε χαρακτηριστικά η φωτογράφος.

https://www.instagram.com/p/CeHR_AzLEYf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λίγο αργότερα μοιράστηκε ένα στόρι με ένα άγαλμα με ένα σημάδι στην περιοχή του στήθους, θέλοντας ίσως να εξηγήσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ίδια.

Η Ολυμπία Κρασαγάκη, η φωτογράφος που μάς χάρισε πριν από λίγο καιρό το πρώτο πορτρέτο της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα, δέχθηκε ένα μήνυμα στήριξης από την Ιωάννα. «Ποσό σημαντικό που το επικοινωνείς. Για εσένα! Είμαι δίπλα σου. Ξέρω πως θα το ξεπεράσεις», έγραψε η Ιωάννα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ολυμπία Κρασαγάκη είχε πεί για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πάντα στα πορτρέτα μου αναζητώ το αληθινό βλέμμα, αυτό που εκφράζει ένα κομμάτι της ψυχής μας. Έχω κοιτάξει μέσα σε πολλά μάτια και έχω νιώσει την χαρά τους, την απελπισία, τον πόνο, το ψέμα. Μέσα στα μάτια της Ιωάννας Παλιοσπύρου βλέπω την αποφασιστικότητα να δώσει άφθονη αγάπη σε όλους εκείνους που την έχουν ανάγκη.

https://www.instagram.com/p/Cc8PtG2onTd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Ήρθε και ήταν μια αεράτη φιγούρα, μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή. Με το που ήρθε την ένιωσα ότι δεν μπορώ να λυπηθώ, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, εκπέμπει μια σιγουριά και δεν μπορείς να λυπηθείς. Την έχω φωτογραφίσει και χωρίς την μάσκα, είναι υπέροχη και όμορφη. Είναι σαν να φωτογράφιζα οποιαδήποτε άλλη κοπέλα, τα μάτια είναι τι σου βγάζουν» εξομολογήθηκε η Ολυμπία Κρασαγάκη η οποία έγραψε και ένα σχετικό ποστ στο Instagram με την Ιωάννα που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA