Η Αμάντα Γεωργιάδη, η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision, ολοκλήρωσε τις σπουδές της και όπως έγραψε η ίδια στα social media, από σήμερα είναι γιατρός.
Πιο αναλυτικά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αμάντα Γεωργιάδη ανέβασε μια δική της φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται χαμογελαστή, ενώ στα χέρια της κρατά ανθοδέσμες. Φορά μάλιστα, την ιατρική στολή της, από τη τσέπη της οποίας φαίνεται ένα στηθοσκόπιο. «Έγινα γιατρός σήμερα», έγραψε στη λεζάντα.
Υπενθυμίζεται, ότι η Αμάντα Γεωργιάδη τραγούδησε το «Die Together» στον δημοφιλή μουσικό διαγωνισμό, ο οποίος φέτος πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο και κέρδισε την 8η θέση
- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η μια μάχη μετά την άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Βγαίνει μπροστά ο Τσίπρας στην Αλεξανδρούπολη - Τα μηνύματα που πρόκειται να στείλει
- Έρχονται βροχές και πτώση θερμοκρασίας: Αλλάζει ο καιρός από τη Δευτέρα - Πότε αναμένεται βελτίωση
- H ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη ανάμεσα στις παρουσιάστριες του Real View - Μειώνεται η διάρκεια και... οι μισθοί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.